Binali Yıldırım İsmailağa cemaatini ziyaret etti

23 Haziran seçimleri nedeniyle kampanyasını sürdüren Yıldırım, dün iftardan sonra İsmailağa Camii'ne gitti, cemaatin önde gelenleriyle sohbet etti

Fotoğraf: ismailaga.org.tr

Seçim çalışmalarını sürdüren cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, dün akşam İsmailağa cemaatini ziyaret etti.

Ziyaret, cemaatin internet sitesinden duyuruldu.

 

Binali Yıldırım-İsmailağa
Fotoğraf: ismailaga.org.tr

 

Sitede paylaşılan haberde "Binali Yıldırım ve Mehdi Eker Beyefendiler bugün (29.05.2019 Çarşamba) teravih namazını İsmailağa Camii’nde eda ettiler" denildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Eski Başbakanlarımızdan ve Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sayın Binali Yıldırım Bey ve eski bakanlarımızdan Mehdi Eker Bey, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, bu akşam yatsı namazı ve teravih namazlarını İsmailağa Camii’nde eda ettiler. Namazın ardından cemaatle musafahalaşan kıymetli misafirlerimiz, vakfımızda cemaatimizin ileri gelen hoca efendileri ve vakıf heyeti ile bir araya gelerek hasbihal ettiler."

 

 

Binali Yıldırım-İsmailağa
Fotoğraf: ismailaga.org.tr

 

 

 

Ziyaret, Binali Yıldırım'ın sosyal medya hesabından "Bu güzel İstanbul akşamında hemşehrilerimizin çayına, sohbetine ortak olmak beni çok memnun etti. Muhabbetimiz bol olsun kıymetli hemşehrilerim" notuyla paylaşıldı. Yıldırım mesajına Fatih-Çarşamba konumunu da ekledi.

 

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU