Miami'de "tarihin en büyük kripto para etkinliği" düzenleniyor

Bir katılımcı "Daha çok bir müzik festivali gibi bir şey hayal edin. Bu çılgınca" diyor

Bitcoin 2021 konferansı 4-6 Haziran 2021 tarihleri arasında Miami'de gerçekleştiriliyor (Bitcoin 2021)

Organizatörlerin “tarihin en büyük Bitcoin etkinliği” olarak tanımladığı, ABD'de düzenlenecek kripto para konferansı için bu hafta Miami'ye yaklaşık 50 bin kişinin gelmesi bekleniyor.

Bitcoin 2021 etkinliği kripto para piyasasının çalkantılı bir zamanında gerçekleşiyor ve genel kayıplar açısından kaydedilen en kötü takvim ayını takip ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Katılımcılar büyük duyuruların bir toparlanma başlatmayı sağlayabileceğini ve merkezi olmayan kripto para biriminin faydalarına dikkat çekeceğini umuyor.

Etkinlik, Miami Belediye Başkanı Francis Suarez'in yurttaşların vergilerini Bitcoin'le ödemelerine izin verme umuduyla, şehri bir kripto merkezi haline getirme hedefini ortaya koymasından sonra duyuruldu.

Katılımcılar arasında liberteryen Ron Paul, Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Bitcoin öncüsü Nick Szabo ve profesyonel kaykaycı Tony Hawk yer alıyor.

Şu anda Silk Road dark web pazarıyla ilgili davalar nedeniyle hapiste olan Ross Ulbricht, konferansta önceden kaydedilmiş özel bir röportajla yer alacak.
 


İlk katılımcılardan olan ve birçok kripto para konferansına katılan Francis Pouliot, bunun ölçek itibariyle daha önce bulunduğu hiçbir şeye benzemediğini söyledi.

Bugün sahne arkasına gittim ve küçük bir tur attım.

Daha çok bir müzik festivali gibi bir şey hayal edin. Bu çılgınca. Bunun bir parçası olduğum için mutluyum.

Kovid pandemisi daha önce 30 Nisan'da Los Angeles'ta yapılması planlanan etkinliğin ertelenerek Florida'ya taşınmasına neden oldu. Miami'de yılın başında ortalama 3 binden fazla vaka görülürken, şimdi günde 300'den fazla yeni koronavirüs vakası görülüyor.

Bitcoin 2021'e dair tanıtımlarda "Yapacağımız sayısız büyük duyuru var. Bu konferansı Bitcoin tarihindeki en unutulmaz deneyim haline getirmek için perde arkasında elimizden geleni yaptığımızdan emin olabilirsiniz" deniyor.

Bitcoin 2021, dünyadaki en iyi ve en parlak beyinlerden oluşan devasa bir ekibi, onlarca benzersiz BTC aktivasyonunu ve çevrimiçi ortamda tanıştığınız karakterleri dünyanın en iyi teknolojisini kullanarak gerçek hayatta tanıma şansı barındıracak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU