Matthew Perry, Friends setindeki "derin duygusal deneyimi" hakkında konuştu

Orijinal dizinin 6 yıldızı da yaklaşan yeniden buluşma için Friends sahnesine döndü

Heyecanla beklenen bölüm,  dizinin ortak yaratıcıları Kevin S. Bright ve Marta Kauffman tarafından hazırlanacak (HBO Max)

Matthew Perry, Friends setine geri dönmeye dair "derin duygusal deneyimi" hakkında konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör ve rol arkadaşları, 27 Mayıs'ta HBO Max'te vizyona girecek Friends yeniden buluşması bölümü öncesinde iki ayrı grup halinde Good Morning America'da konuştu.

Perry, ABC'nin yeniden buluşma bölümüne dair programında "Bunun gerçekten çok duygusal bir deneyim olacağını biliyordum ve öyle de oldu" dedi.

Bölüm Kaliforniya, Burbank'taki Warner Bros Studio arazisinde yer alan orijinal Friends sesli çekim stüdyosunda çekildi. Böylelikle Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox ve Lisa Kudrow'un 17 yıl önce son reveranslarını yaptıkları sette yeniden bir araya geldi.

Cox "Sete yürürken ne kadar duygusal olacağımız hakkında hiçbir fikrimiz olduğunu sanmıyorum. Aynen eskiden olduğu haliyle görmek... o kadar duygusaldı ki hemen ağlamaya başladık" diye konuştu.

Yıldızlar bölüme ilişkin detaylı bilgiler vermeyi reddetti fakat hayranların dört gözle bekleyecekleri "çok eğlenceli sürprizler" olduğunu söyledi.

Yeniden buluşma bölümünde Lady Gaga, James Corden ve Reese Witherspoon da dahil olmak üzere birkaç konuk yıldızın da yer alması planlanıyor. Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington, Mindy Kaling ve Malala Yusufzay'ın yanı sıra David Beckham, Justin Bieber ve BTS de bölümde yer alacak.

Birleşik Krallık'ta izleyicilerin özel bölümü 27 Mayıs'ta, İngiliz yaz saatiyle sabah 08.00'den itibaren NOW üzerinden, ABD'de HBO Max'te aynı saatte yayımlanırken izleyebileceği duyurulmuştu. Friends: The Reunion aynı zamanda 27 Mayıs TSİ 08.00'de Sky One'da da yayımlanacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU