Yeni Gossip Girl hakkında bilinen her şey

Televizyon tarihinin en ses getiren gençlik dizilerinden Gossip Girl'ün yeni bir ekiple ekranlara döneceği duyurulmuştu

2012'de sona eren orijinal dizinin başrolünde Blake Lively ve Leighton Meester yer alıyordu (CW Network)

İlk kez Temmuz 2019'da duyurulan Gossip Girl'ün yeniden çevrimi 2007-2012 arasında The CW'de yayımlanan orijinal diziyle aynı isme sahip olacak. 

Cecily von Ziegesar'ın romanlarından uyarlanan orijinal Gossip Girl, Manhattan'da yaşayan ayrıcalıklı gençlerin yaşamlarına odaklanıyordu. İlk dizinin başrolleri Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Ed Westwick ve Chace Crawford'dan oluşuyordu.

Screen Rant'in haberine göre orijinal dizinin baş yapımcısı Joshua Safran yeni dizide içerik sorumlusu olacak. Safran, Gossip Girl'ün ortak yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage'la birlikte yapımcılığı da üstlenecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni karakterler tanıtacak dizi, orijinal yapımla aynı evrende geçecek. 

Yeniden çevrimin prömiyeri Temmuz 2021'de gerçekleştirilecek ve ilk sezon 10 bölümden oluşacak. 

HBO Max'te yayımlanacak dizinin kadrosunda Whitney Peak, Emilyn Alyn Lind, Jordan Alexander, Thomas Doherty, Eli Brown, Zion Moreno, Tavi Gevinson, Evan Mock ve Savannah Smith gibi isimler yer alıyor. 

Öte yandan ilk dizide hikayeyi anlatan Kristen Bell geri dönecek. İlk dizide yer alan ekipten başka kimsenin yeni dizide rol alacağı resmi olarak duyurulmasa da Lively, Meester ve Crawford bu fikre açık olduklarını söylemişti.

 

 

Bununla birlikte yeni dizi bir öncekinin bıraktığı yerin 10 yıl sonrasından devam edecek. Yeni bir öğrenci grubunu merkeze alacak yapım sosyal medyanın ve New York'un geçen sürede geçirdiği değişimi de gözler önüne serecek. 

Gossip Girl blogunun eksiksiz bir sosyal medya platformuna dönüşeceği de diziye dair bilinenler arasında. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU