BTS'in yeni şarkısı "Film Out"un klibi yayımlandı

Kısa süre önce fragmanı yayımlanan klibin tamamı hayranlarla buluştu

BTS'in "Film Out" şarkısı merakla beklenen yeni albümü "BTS, The Best"in ilk şarkısı (YouTube/Hybe Labels)

BTS'in en genç üyesi Jungkook ve Japon pop-rock grubu Back Number'ın birlikte yazdığı "Film Out" şarkısının klibi yayımlandı. Grup, en son önemli bir satış başarısı elde eden "BE" albümünü piyasaya sürmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Film Out", Signal filminin Japon uyarlamasının tema müziği olarak kullanılacak. Söz konusu şarkı dünyaca ünlü K-pop grubunun "BTS, The Best" isimli yeni Japonca albümünde de yer alacak.  

Bandwagon'ın haberine göre 16 Haziran'da piyasaya sürülmesi planlanan albümde 23 şarkı bulunuyor. 

Öte yandan Billboard'un bildirdiğine göreyse grup yaptığı basın açıklamasında yeni şarkılarına dair şu ifadeleri kullandı:

Yeni şarkı 'Film Out' , Back Number'la birlikte yazdığımız bir parça ve Shimizu'dan şarkının demosunu ilk aldığımızda melodinin güzelliğine kapıldık. Üzerinde çalışırken şarkıya aşık olduk, umarız beğenirsiniz. Etkileyici bir melodiye ve sözlere sahip bir balad ve pek çok kişinin yüreğine dokunma gücüne sahip olduğundan eminiz. Lütfen filmin yanında şarkımızın da tadını çıkarın.

 

 

Şarkının sözlerinde, "Kalbimde saklı tüm anılardan, sana ait olanları topladım ve bir araya getirdim, odaya yansıyan anılara bakıyorum, her acı patlamasıyla seni hissediyorum" ifadeleri yer alıyor. 

 

Independent Türkçe, Bandwagon, Billboard

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU