James Gunn'ın Suicide Squad'ına dair tüm bilinenler

Ünlü yönetmenin merakla beklenen filminin fragmanı kısa süre önce yayımlanmıştı

James Gunn'ın Suicide Squad filminin yanı sıra kısa süre önce bir diğer DC filmi olan Zack Snyder's Justice League de epey tartışma yaratmıştı (DC Films/Warner Bros)

Hem DC hem de Marvel filmleriyle isminden çok sık söz ettiren ünlü yönetmen James Gunn kısa süre önce Suicide Squad'ın fragmanının yayımlanmasıyla süper kahraman hayranları arasında hararetli tartışmaları alevlendirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

David Ayer'in yönetmen koltuğunda oturduğu, 2016'da vizyona giren Suicide Squad: Gerçek Kötüler (Suicide Squad) dünya genelinde yaklaşık 750 milyon doların üstünde hasılat elde etmesine rağmen eleştirmenleri yeteri kadar etkilemeyi başaramamıştı. Öte yandan James Gunn'ın filmi heyecan yaratmış görünüyor.

Screen Rant'in haberine göre filmin resmi sinopsisi Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark Blackguard, Javelin ve Harley Quinn'in dahil olduğu ekibin ölümcül bir maceraya çıktığına işaret ediyor. 

Empire'a verdiği röportajda Warner Bros. yöneticisi Peter Safran, ekibin "Nazi döneminden kalma bir hapishaneyi ve siyasi mahkumların tutulduğu, deneylerin yapıldığı Jotunheim isimli laboratuvarı yok etmesi gerektiğini" söylemişti. Çizgi romanlarda Jotunheim, kurgusal Qurac ülkesinde eski bir Nazi laboratuvarı. 

James Gunn senaryo üstünde çalışırken çizgi romanların tümünü okuduğunu söylemişti. Dolayısıyla hikayenin çizgi romanlardan bir miktar farklılaşabileceği ve serinin tümünden öğeler barındırabileceği olası görünüyor. 

 

 

Yayımlanan fragman ekibin ikiye ayrıldığını gösteriyor. Bunun operasyonel nedenlerle olup olmadığıysa henüz bilinmiyor. Ancak ilk ekibin Corto Maltese'de sıkışmış olması ve ikinci ekibin onlara destek amacıyla gönderilmiş olması muhtemel görünüyor. 

Öte yandan film Peter Capaldi'yi Mad Thinker olarak tanıtıyor ancak fragman onun ekibin bir parçası olmadığına işaret ediyor. Bir sahnede ekip Mad Thinker'ı bilgi almak için sorgularken Rick Flagg, eğer ekip görevini tamamlayamazsa ona öleceğini söylüyor. 

Film, çizgi romanlarda yer alan yaratık Starro'ya da yer verecek. Yaratığın telepatik, zihin kontrol etmesini sağlayan güçleri olabilir. Starro'nun Jotunheim laboratuvarında tutulması veya üzerinde deney yapılıyor olması da muhtemel. 

 

a.jpg
(Warner Bros)

 

Suicide Squad'ın posterlerinden biri Starro'yla Mad Thinker arasında bir bağ olduğuna işaret ediyor. İkisi arasında zihinsel bir bağ olması bu açıdan olası görünüyor. 

Merakla beklenen filmin 6 Ağustos'ta vizyona girmesi bekleniyor

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Empire

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU