Lucifer'ın final bölümleri Tom Ellis'i ağlatmış

Netflix'in tartışma yaratan dizilerinden biri olan Lucifer sona yaklaşıyor

Lucifer'ın yıldızı Tom Ellis diziden artık sıkıldığını ve başka projeler yapmak istediğini söylemişti (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'te yayımlanan Lucifer'ın 5. sezonunun ilk kısmı Ağustos 2020'de yayımlanmış ve hayranların beğenisini toplamayı başarmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin bölümleri hem hayranlar hem de eleştirmenler arasında fırtına estirmiş ve sezonun ikinci yarısını merakla bekletecek şekilde sona ermişti. Pek çok kişi 5. sezonun ikinci kısmının 2020'nin sonunda yayımlanacağını varsayıyordu ancak Mart 2021 olmasına rağmen buna dair henüz bir işaret yok.

We Got This Covered'ın haberine göre bu yakında değişecek gibi görünüyor. Netflix'in yayımlanması için bir tarih belirlemesinin beklendiği 8 hazır bölümün bulunduğu anlaşılıyor. 

Bunların yanı sıra filmin 6. sezonunun da çekimleri 2020'de başlamıştı ve hâlâ devam ediyor. Dizinin yıldızı Tom Ellis ve içerik sorumlusu Joe Henderson'ın Twitter paylaşımlarına bakılacak olursa son sezon da tamamlanmak üzere görünüyor. 

Henderson paylaşımında dizinin sondan bir önceki provasını yaptıklarını, ekibin epey duygusal olduğunu ve son provada çok fazla ağlayacağından korktuğunu söyledi. 

 

 

 

Henderson'ın paylaşımını alıntılayan Ellis de, "Gözüme bir şey kaçtı" diye paylaşım yaptı. Merakla beklenen bölümlerden birinin müzikal olacağı belirtilmişti ancak dizi sonlara doğru çok daha fazla şaşırtıcı öğe içerecek gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU