Morali bozulan Kraliçe II. Elizabeth'e iki köpek yavrusu getirildi

Kraliçe'nin Welsh Corgi cinsi köpeklere olan düşkünlüğü biliniyor

II. Elizabeth'in hayatı boyunca 30'dan fazla köpeği oldu (Reuters)

Torunu Prens Harry'nin kraliyetten ayrılma kararı ve eşi Prens Philip'in rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Britanya Kraliçesi II. Elizabeth'e neşelenmesi için iki sevimli dost getirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Köpeklere düşkünlüğüyle tanınan ve hayatı boyunca 30'dan fazla köpeği olan Kraliçe için Windsor Sarayı'na iki Welsh Corgi cinsi köpek getirildiği bildirildi. The Sun'ın haberine göre, 94 yaşındaki Kraliçe karşısında sadece birkaç haftalık olan iki sevimli yavru köpeği görünce çok mutlu oldu.

Saraydan ismini açıklamayan bir kaynak, "Kraliçe'nin corgi cinsi köpeği olmaması düşünülemez bir durum. Philip hastanedeyken yavrular saraya ses ve enerji getirdi" dedi.

Kraliçe'nin son Welsh Corgi cinsi köpeği Whisper, 2018'de hayatını kaybetmişti.II. Elizabeth'in Candy isimli bir köpeği daha var.

Daha önce Kraliçe'nin ölmesi halinde onları arkasında bırakmamak için yeni bir köpek almayı düşünmediği söyleniyordu. Torunu Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'la beraber kraliyetten ayrılması ve eşi Prens Philip'in hastaneye kaldırılması nedeniyle morali bozuk olan Kraliçe'ye yavru köpeklerin hediye olarak geldiği belirtiliyor.


Independent Türkçe, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU