Billie Eilish sevgilisinden neden ayrıldığını anlattı

Apple TV+'ta yayımlanan belgeselde genç şarkıcı merak edilen ilişkisine dair ilk kez konuştu

Eilish daha önce vücudunu algılama biçimiyle ilgili problemleri olduğunu ve bunun kısmen eski sevgililerinin muamelelerinden kaynaklandığını söylemişti (AP)

ABD'de pop müziğin genç yıldızlarından Billie Eilish, sahne ismi 7:AMP olan eski sevgilisi rapçi Brandon Adams hakkında ilk kez açıklamalar yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bad Guy" şarkısının sahibi 19 yaşındaki müzisyen Apple TV+'ın yeni belgeseli "Billie Eilish: The World's a Little Blurry"de "Q" diye seslendiği müzisyenle ilişkisini değerlendirdi. 

People'ın haberine göre ikili başlangıçta telefonda konuşuyor ve Billie Eilish, "Seni seviyorum ve sana aşığım" diyor. Ancak belgeselin sonunda Eilish ve Q ayrılıyor. 

Ünlü şarkıcı ilişkisine dair şu ifadeleri kullanıyor:

Mutlu değildim. Onun istediği şeyleri istemiyordum ve bunun onun için adil olduğunu düşünmüyorum. Diğer kişinin daha az umursayamayacağı şeylere dair çok heyecanlı bir ilişki içinde olunması gerektiğini düşünmüyorum. Bence bu adil değil. Çaba eksikliği vardı. Kelimenin tam anlamıyla, 'Dostum, kendini sevmek için yeterince sevgin yok bu yüzden beni sevemezsin. Ve sevmiyorsun (gülüyor), sevdiğini sanıyorsun' diye düşünüyordum.

Eilish ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Yine de onu seviyorum, bu da işleri zorlaştırdı. Ondan vazgeçmemiştim, başkasını bulmamıştım. Onu sevmekten vazgeçmedim. Ondan biraz ayrı kalınca, 'Vov sürekli onun için endişe ettiğimden onu çok özlüyorum ve onun istediği şeyi istemiyorum, o da benim istediğimi' diye düşünüyordum. Onu düzeltmek istemiyordum. Düzeltemezdim. Denedim.

Belgeselde ayrıca Eilish'in Q ile çıkmaya devam ettiği sırada birkaç kez hayal kırıklığına uğradığı görülüyor. 

 

 

Eilish daha önce de ilişkilerine dair dürüst açıklamalarda bulunmuş ve eski sevgililerinin kendisini arzulandığını hissetmediğini itiraf etmişti. "Billie Eilish: The World's a Little Blurry" isimli belgesel Apple TV+'tan izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU