Bridgerton'ın seks sahneleri parodiye konu oldu

Netflix'in ünlü dizisinin çok konuşulan sahnelerinin mizahi biçimde yeniden çekimi samimiyet koordinatörlerinin önemini vurguladı

Bridgerton, Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen orijinal dizisi unvanını elinde tutuyor (Netflix)

ABD'nin sevilen komedi programlarından Saturday Night Live'ın son bölümüne dahil olan Bridgerton dizisinin yıldızı Regé-Jean Page'in yer aldığı mizahi video, Netflix'in ünlü dizisinin seks sahnelerinin nasıl çekildiğine dair ipuçları verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre bahsi geçen videoda Hastings Dükü'nü canlandıran Page ve Daphne rolünü video için üstlenen Chloe Fineman, dizinin merak edilen sahnelerine dair farklı bir bakış sundu. Ancak video sahnelerin kamera karşısına geçmeden önce hazırlanması ve çekimleri arasındaki farklara işaret ederek bazı kısımları mizahi biçimde çarpıttı. 

Netflix dizisindeki aniden gerçekleşiyormuş gibi görünen tutkulu sahneler aslında sette bir samimiyet koordinatörünün gözetimi altında dikkatli biçimde hazırlanıyor. Samimiyet koordinatörleri oyuncuların kendilerini rahatsız hissettiği durumlarda çekimleri durdurarak sahneyi kolaylaştıracak biçimde müdahaleler yapabiliyor. 

Ancak parodi videoda Mikey Day ve Pete Davidson'ın canlandırdığı samimiyet koordinatörleri durumu inanılmaz derecede tuhaf hale getiriyor ve oyuncuları rahatlatmak yerine onları daha da geriyor. 

Son dönemde Kate Winslet ve Phoebe Dynevor gibi oyuncuların yaptığı açıklamalar samimiyet koordinatörlerinin sette esasen hayli önemli bir işlevi yerine getirdiklerine işaret etmişti. Fakat video Day ve Davidson'ın mizahi biçimde canlandırdığı türden koordinatörlerin işleri nasıl sarpa sardırabileceğini gösteriyor. 

 

 

Saturday Night Live, popüler kültürün öne çıkan öğeleriyle dalga geçmeye dair uzun bir geçmişe sahip ve ekibin hazırladığı video samimiyet koordinatörlerinin hak ettiği değeri görmesi açısından ilham olabilir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU