İstifa ettiği iddia edilen Hamit Altıntop'tan açıklama: Haberler kesinlikle doğru değil

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'un Arda Turan, Oğulcan Çağlayan ve diğer bazı kararlar nedeniyle istifasını sunduğu iddia edilmişti. TRT Spor sunucusu Ersin Düzen, Altıntop ile görüştüğünü ve haberin gerçek olmadığını söyledi

Hamit Altıntop / Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'un görevinden istifa ettiği yönündeki haberlerle ilgili açıklama geldi.

TRT Spor'da Stadyum programını sunan Ersin Düzen, Hamit Altıntop ile görüştüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandığı bir paylaşım yaptı:

TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile konuştum. Bazı internet sitelerinde, istifa ettiğine dair çıkan haberlerin kesinlikle doğru olmadığını söyledi.

 

 

Altıntop'un istifa ettiği iddiaları, sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından biri olurken Düzen, paylaşımını şu notla sonlandırdı:

Hamit Altıntop, kariyeri, bilgisi ve donanımı ile hem futbolumuz hem de TFF için çok kıymetli...

Ne olmuştu?

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Türkiye Futbol Federasyonu'nda İcra Kurulu Üyesi, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu görevlerinde bulunan Hamit Altıntop'un istifa ettiği iddia edilmişti.

Haberde Altıntop'un istifasına gerekçe olarak, TFF'nin Arda Turan, Oğulcan Çağlayan ve diğer kararları gösterildi.

Altıntop özellikle Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan'a verilen cezalar sonrası böyle bir karar aldığı ve son dönemde TFF'nin verdiği kararları futbolun ruhuna aykırı kararlar olarak düşündüğünü çevresine de ilettiği ileri sürüldü.

Hamit Altıntop'un "Bu iş bana göre değilmiş, Artık tüm zamanımı aileme harcayacağım ve golf oynayacağım" dediği de iddialar arasında yer aldığı kaydedildi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU