The Walking Dead'in Negan'ı: Son 30 bölüm özel olacak

Nasıl sonlanacağına dair pek çok teori üretilen dizinin yıldızı Twitter'da hayranların sorularını yanıtladı

Dizinin hayranları hikayenin sonunda hangi karakterlerin hayatta kalacağını merakla bekliyor (AMC)

AMC'nin sevilen dizisi The Walking Dead'in yıldızı Jeffrey Dean Morgan, dizinin son 30 bölümünün "özel olacağına" dair söz verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

AMC koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen 10. sezon finalinin 6 bonus bölümle genişletileceğini ve 11. sezonun da iki sene boyunca yayımlanacak toplamda 24 bölümden oluşacağını açıklamıştı. Takvimde herhangi bir aksaklık yaşanmazsa ünlü dizinin finali 2022'de ekranlara gelecek.

Comicbook'un haberine göre Morgan, cumartesi Twitter'da bir hayranının sorusuna cevaben yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Çok uzun zamandır burada olan bizler için biteceğini bilmek zor. Gerçekten ikinci bir aile. Bunu idrak etmek zor olacak. Fakat? Bu süreyi birlikte geçirdiğimiz için çok şanslıyız. Ve gelecek 30 bölüm özel olacak.

Morgan, The Walking Dead evrenine 6. sezonda dahil olmuştu. Dizinin baş içerik sorumlusu Scott Gimple da daha önce yaptığı açıklamada, geçen süre içinde dizinin harika bir ekip tarafından ortaya konduğunu ve dünyanın en iyi hayranları tarafından desteklendiğini belirtmişti. 

 

 

Gimple, "Bu yeni prömiyerlere ön ayak olacak büyük bir final olacak. Evrim üzerimizde. The Walking Dead yaşıyor" ifadelerini kullanmıştı. 

 

Independent Türkçe, Comicbook

DAHA FAZLA HABER OKU