Ahmet Hakan: Ben de Gergerlioğlu'dan bir şey talep ediyorum

“Onun bir siyasetçi olarak benden bir şey talep etme hakkı var tabii ki. Ama benim de bir gazeteci olarak kendisinden bir şeyler talep etme hakkım var”

Fotoğraf: AA

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun kendisinden çıplak arama konusunda bir şeyler yazmasını istediğini belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hakan, “Ben de Gergerlioğlu’dan bir şey talep ediyorum” başlığıyla kaleme aldığı yazıda HDP’li vekile şöyle seslendi:

Onun bir siyasetçi olarak benden bir şey talep etme hakkı var tabii ki. Ama benim de bir gazeteci olarak kendisinden bir şeyler talep etme hakkım var.

İnsan hakları savunuculuğu konusunda tarafsız olduğunu söyleyen... Söz konusu insan hakkı olduğunda hiçbir şeyi takmadığını ve takmayacağını vurgulayan... İnsan haklarından asla ödün vermediğini her fırsatta haykıran...

HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’ndan... Şu iki şeyi yapmasını talep ediyorum:

BİR: Diyarbakır’da HDP il binasının önünde aylardır oturma eylemi yapan ve evlatlarını PKK’dan talep eden Diyarbakır Anneleri’ni bir kerecik olsun ziyaret edebilir ve onların dertlerini dinleyebilir mi acaba?

İKİ: PKK’ya ait bir hücre evini andıran HDP’nin Esenyurt ilçe binasıyla ilgili olarak... “Biz demokratik bir partiyiz. Silahlı örgütle bizim ne işimiz olur? Bu nasıl sivil demokrasi? Böyle parti mi olur?” diyebilir mi acaba?

Bu ikisini yaparsa... Hem kendi adıma hem de onun adına çok memnun olurum. Peki ya yapmazsa? Hiç merak etmesin!

Kendisini mesajlarla taciz etmeyeceğim. Sosyal medyadan da ifşalamayacağım. Rahat oynayabilir yani.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU