Selvi: MHP’nin imajı zarar görüyor, Bahçeli yeni bir uyarı yapmalı

"Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanı olduğunda Ülkücü gençleri sokaklardan çekmiş, ellerinde silahın değil, bilgisayarın olması gerektiğini söylemişti"

Fotoğraf: AA

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, son günlerde siyasetçi ve gazetecilere yönelik saldırılar hakkında kaleme aldığı yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir çağrıda bulundu.

Selvi, bugünkü köşe yazısında Bahçeli’ye şöyle seslendi:

Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanı olduğunda Ülkücü gençleri sokaklardan çekmiş, ellerinde silahın değil, bilgisayarın olması gerektiğini söylemişti. Türkiye’ye çok büyük bir hizmet yapmıştı. Bu yaşananlar MHP’nin imajına zarar vermeye başladı. Bu durum karşısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeni bir uyarı yapmasına ihtiyaç var.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve avukat Afşin Hatipoğlu geçen hafta saldırıya uğramıştı. Üç isme yönelik saldırının MHP kaynaklı olabileceği iddiaları ortaya atılmıştı. MHP’li Semih Yalçın, “Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler...” açıklamasında bulunmuştu.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU