Chris Evans'ın Kaptan Amerika'sı iki yeni Marvel projesiyle dönebilir

Ünlü oyuncunun bir veya iki Marvel projesinde daha Kaptan Amerika olarak yer alabileceği belirtildi

Evrende Falcon karakterini canlandıran Anthony Mackie, Falcon'ın yeni Kaptan Amerika olmayabileceğini söylemişti (Marvel)

Ünlü Hollywood yıldızı Chris Evans'ın, Avengers: Endgame'in sonunda Kaptan Amerika rolünden emekli olduğu görülse de bir veya iki Marvel projesinde daha aynı karakterle yer alabileceği belirtildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evans, 2011'de dahil olduğu Marvel Sinematik Evreni'nde zamanla Steve Rogers karakteriyle en öne çıkan isimlerden biri haline geldi. 

Ünlü oyuncunun evrende yer aldığı son film Avengers: Endgame'de Steve'in, Peggy Carter'la birlikte sakin bir hayat yaşamak için 1940'lara döndüğü epik final hayranların bir kısmını şaşkına çevirmişti.

Evans her ne kadar meşhur karakteri canlandırmayı özleyeceğini söylese de Rogers için yazılan hikayenin harika biçimde sonlandığını vurgulamıştı. Tam da bu sebeple Marvel'ın Evans'la rol için yeniden masaya oturduğu iddiası pek çok kişiyi şaşırttı. 

Screen Rant'in aktardığına göre Evans iki yeni projeyle geri dönebilir. Her ne kadar resmi herhangi bir açıklama olmasa da yeni bir Kaptan Amerika filmi olmayacağı daha önce doğrulanmıştı. 

Bahsi geçen projelerin ne olacağı bilinmiyor ancak hayranlar bunların Falcon ve Kış Askeri dizisinin veya Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın olabileceğini düşünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU