Game of Thrones: Jon Snow’un Ghost’a sıcak bir vedayı çok görmesinin nedeni belli oldu

*Uyarı: Game of Thrones 8. sezon 4. bölüme ilişkin 'spoiler' içerir

Fotoğraf: HBO

Game of Thrones’un yönetmeni David Nutter, son bölümde Jon Snow’un Kışyarı’nı terk ederken ulukurdu Ghost’a (Hayalet) neden veda etmediğini açıkladı.

8. sezon 4. bölümde Jon Snow, Kralın Toprakları’na gitmek için Kışyarı’ndan ayrılırken Tormund’a emanet ettiği ulukurdu Ghost’a veda etmemiş, bu durum dizinin hayranlarından tepki çekmişti.

Bölümünün yönetmeni David Nutter, John Snow’la sadık yol arkadaşı arasındaki soğuk vedalaşmadan CGI (Computer-generated Imagery - Bilgisayar üretimi imgeleme) teknolojisini sorumlu tuttu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nutter, Huffington Post’a yaptığı açıklamada, “Ulukurtlar CGI teknolojisiyle yaratıldıklarından, bunu olabildiğince basit tutmak en iyisi olacak gibi hissettik. Ve sahnenin böyle daha güçlü olduğunu düşünüyorum” dedi.  

Nutter, Jon Snow’un Ghost’la vedalaşmak yerine uzaklaşıp ulukurtla son kez bakışmasını “çok çok güçlü” olarak niteledi.

Dizinin birçok hayranı Twitter’da Jon’un Ghost’a sıcak bir vedayı çok görmesine dair memnuniyesizliklerini dile getirmişti.

Bir izleyici Jon ve Ghost’un ayrıldığı sahnede ağladığını ancak Jon’un ulukurdu okşamamasından rahatsız olduğunu söylerken bir başka izleyiciyse “Ghost savaşta bir kulağını kaybetti ve Jon ona veda bile etmedi. Bu ne böyle” dedi.

 

 

Bir izleyici de Ghost’u sevmek isteyen Jon Snow’un HBO CGI bütçesinin buna müsaade etmemesi üzerine yaşadığı hayal kırıklığını bir GIF görüntüsüyle anlattı.
 

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU