WandaVision'da Doktor Strange detayı: Benedict Cumberbatch diziye dahil olabilir

Marvel Sinematik Evreni’nden tanıdık bir yüz WandaVision’da görünebilir

Marvel hayranları WandaVision dizisinde Vision'ın dönüşünün Ultron'a da kapı araladığını düşünüyor (Marvel)

Uzun bir bekleyişin ardından WandaVision, Marvel Sinematik Evreni'nin bir sonraki aşamasını başlatabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Disney+'ta yayımlanacak dizinin fragmanları gerçekliğin bir şekilde değiştiğini, Scarlet Witch ve Vision'ın sürekli değişen bir sitcom ortamında sıkışıp kaldığına işaret ediyor. Dizinin geri kalanına dair çok fazla şey bilinmese de bir Marvel hayranının ortaya koyduğu sürpriz detay sevilen bir karakterin dizide yer alabileceğine işaret ediyor.

Inverse'ün haberine göre Twitter'da bir kullanıcı Chrome TV'de yer alan bilgilerin WandaVision oyuncu kadrosunda, Marvel Sinematik Evreni'nde Doctor Strange'i canlandıran Benedict Cumberbatch'in de yer aldığına gösterdiğini paylaştı. 

Marvel hayranları Wanda'nın Doctor Strange in the Multiverse of Madness'da yer almasını zaten bekliyordu ve görünüşe göre bunun temelleri WandaVision'da atılacak. Filmde gerçekleşecek olayların kıvılcımını ateşlemek için Doctor Strange'in Scarlet Witch ve Vision'ı konu alacak dizide yer alması evrenin bütünlüğü açısından da hayli mantıklı. 

 

 

Bu açıdan Doctor Strange'in görevi Wanda'yı bulmak ve onu alternatif gerçeklikten çıkarmak olabilir. Doctor Strange'in müttefikinin zor durumda olduğunu hissederek onu kötü adamların elinden kurtarmak için öne atılması diziyi izleyenlerin tanıklık edeceği olaylardan biri olabilir. 

Ancak Chrome TV, Google'a bağlı olduğundan Cumberbatch'in WandaVision'ın oyuncu listesinde yer alması arama motorundan kaynaklı bir aksaklık da olabilir. 

 

Independent Türkçe, Inverse

DAHA FAZLA HABER OKU