DC, Marvel'a yetişmek istiyor: "2022'den itibaren her yıl 6 film yayımlanacak"

Avengers: Endgame her iki süper kahraman evreninin de sınırlarının ne kadar genişleyebileceğinin sinyalini vermişti

Robert Pattinson'ın Batman'i canlandırdığı The Batman filminde, Collin Farrell, Paul Dano ve Jeffrey Wright gibi Hollywood yıldızları da yer alıyor (IMDb)

Warner Bros'un 2022'den itibaren her yıl yayımladığı DC filmlerinin sayısını artırmayı planladığı öne sürüldü. 

We Got This Covered'ın haberine göre 2013'ten bu yana DC evreninde geçen filmlerle Marvel evreninde geçen filmler arasında ciddi bir fark açılmış oldu ve görünüşe göre Warner Bros. bu farkı kapatmayı hedefliyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stüdyoya yakın bir kaynak olan Daniel Richtman, Warner Bros'un 2022'den itibaren her yıl 6 film yayımlamayı planladığını söyledi. 

Richtman'ın Patreon sayfasında paylaştığı bilgilere göre, stüdyo 2022'de 4 filmin sinema salonlarında vizyona girmesini iki filmin de HBO Max'te yayımlanmasını umuyor. Görünüşe göre bu periyot bir norm halini alacak ve süper kahraman hayranları süper kahraman anlatılarına doyacak.

Ancak şu an 2022'de yayımlanması planlanan ve bilinen yalnızca üç DC filmi mevcut. Matt Reeves'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Robert Pattinson'ın Batman'i canlandıracağı The Batman bunlardan ilki. The Flash ve Aquaman 2 de bilinen diğer filmler. 

Diğer içeriklerin ne olacağına dair pek çok fikir yürütmek mümkünse de henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak Marvel'ın kendi evrenini genişletme konusunda ne kadar iştahlı olduğu göz önünde bulundurulduğunda önümüzdeki yıllarda sinemalar süper kahraman istilasına uğrayabilir. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU