Bursa'da sahte içkiden hastaneye kaldırılan 14 kişiden 3'ü hayatını kaybetti

Hastanelerde tedavilerine devam edilen 11 kişiden 6'sının sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Sahte içkiden zehirlenen 11 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor / Fotoğraf: AA

Bursa'da sahte içkiden zehirlendiği iddia edilen 1 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım servisinde tedavi gören İrfan Çivi (39) de yaşamını yitirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çekirge Devlet ve Bursa Şehir hastanelerinde tedavileri süren 11 kişiden 6'sının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu kişilere sahte içkileri sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan Erhan O. ve Uğur K. ise gece saatlerinde Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğinden, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Polis, gözaltına alınan 2 kişiden alkol temin eden başkalarının olup olmadığını da araştırıyor.

11 kişinin tedavisi sürüyor

Bursa'da dün ve önceki gün farklı zamanlarda alkol aldıktan sonra fenalaşan 14 kişi Çekirge Devlet ve Bursa Şehir hastanelerine kaldırılmıştı.

Bu kişilerden Mehmet İncili (51) ile Ferdi Nilüfer (37) dün hayatını kaybetmişti.

incili.jpg
Hayatını kaybeden Mehmet İncili 51 yaşındaydı / Fotoğraf: İHA

 

Hastanede tedavileri süren 12 kişiden Mehmet Topçuoğlu (51), Fatih Deniz Yağız (49), Sümer Çam (51), İrfan Çivi (39), Mustafa Döğdü (58), Ramiz Hacısalihoğlu ve Güner Mollahasanoğlu'nun sağlık durumunun ağır olduğu, Bahadır Emer (36), Tamer Mutlu (44), Emin Aydın (43), Aleattin Geçeli (52), Mehmet Özgür Kurşun'un ise bilincinin açık olduğu öğrenildi.

gozalti.jpg
Soruşturma kapsamında Erhan O. ve Uğur K. gözaaltına alındı / Fotoğraf: İHA

 

Gözaltına alınan 2 şüpheliden Uğur K, emniyetteki ifadesinde, etil alkol olarak bildiği maddeyi 50-60 litre olarak internet üzerinden İstanbul'dan sipariş ettiğini, kendisine kargoyla gelen içkileri başka kişilere de sattığını belirtmişti. Polis ekipleri, Uğur K'den içki satın alan 4 kişinin adreslerini belirleyip, toplam 30 litre sahte içkiyi tüketilmeden ele geçirmişti.

 

Independent Türkçe, AA, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU