Ünlü Instagram fenomeninin ölümü "saadet zinciriyle" mi ilgili?

Bir arkadaşı, ünlü influencer’ın şirkette direktör olmak için çok çalıştığını söyledi

Gezdiği yerlerin fotoğrafını paylaşan Alexis Sharkey'nin Instagram hesabının binlerce takipçisi var (Instagram)

ABD'de kaybolduktan birkaç gün sonra cansız bedeni yol kenarında bulunan sosyal medya fenomeni Alexis Sharkey'nin saç ürünleri satan ve kimilerince “saadet zinciri” olarak görülen bir şirkette danışman olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Sharkey’nin iş arkadaşı Brittney Pember, ünlü influencer’ın şirkette direktör olmak için çok çalıştığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fox News kanalı, 26 yaşındaki Instagram fenomeninin, daha önce saç dökülmesine yol açtığı gerekçesiyle birkaç defa davalık olan Florida merkezli saç ve cilt bakım ürünleri şirketi Monat’ta danışmanlık yaptığını duyurdu. 2014’te kurulan şirketin dolandırıcılık suçlamasıyla da karşı karşıya olduğu bildirildi. Guardian gazetesi, geçen sene Monat’ın müşterilerin yeni müşteriler bulmasıyla büyüyen ve patronların onların kârı üzerinden para kazandığı uluslararası bir saadet zinciri olduğunu yazmıştı.

Şirket geçen yıl müşterileri yanıltan satış ve pazarlama yöntemleri kullanmama ve zararlı ürünler nedeniyle 80 bin dolar geri ödeme yapma konusunda Florida’daki başsavcılıkla anlaşmaya varmıştı.  

Eşiyle tartıştıktan sonra ortadan kaybolduğu söylenen ve Houstan’daki evi yakınında cansız bedeni yol kenarında çıplak halde bulunan sosyal medya fenomeninin ölüm nedeni hâlâ araştırılıyor. Yetkililer olayın cinayet olabileceği olasılığı üzerinde duruyor.

Arkadaşları, Sharkey’nin eşinden ayrılmayı düşündüğünü ve hayatından endişe ettiğini öne sürmüş, eşi Tom Sharkey ise iddiaları reddederek ünlü yıldızla evliliklerinde bir sorun olmadığını savunmuştu.


Independent Türkçe, Fox News, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU