Lucifer'ın dizi sorumlusu sürpriz rolü doğruladı

Sevilen dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı hayranlar açısından büyük bir merak konusu

Dizinin yıldızı Tom Ellis, 6. sezonun ardından kesin olarak dizinin sona ereceğini belirtmişti (Netflix)

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Lucifer’ın yaratıcılarından Joe Henderson, dizinin yeni bölümde sürpriz bir rolde yer almaya hazırlanıyor. 

Henderson’ın Twitter’da yaptığı açıklamada küçük bir rolde yer alacağını söylemesinin ardından dizinin hayranları bunun nasıl bir rol olabileceğine dair fikir yürütmeye başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lucifer’ın 5. sezonunda rock efsanesi Ozzy Osbourne’un eşi Sharon Osbourne da küçük bir rolde yer alarak pek çok kişiyi şaşırtmıştı. 

Express'in haberine göre Henderson, bir hayranın onu dizide görmek istediğini belirten Twitter paylaşımını, “Aa bu gerçekleşecek” diye yanıtladı. 

Dizinin 5. sezonunun ikinci yarısının yayımlanmasına az kalmışken Henderson’ın gelecek 8 bölümden birinde çıkabileceği anlaşılıyor. 

 

 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin 6. sezonuna yönelik çekimlerin de devam ettiği daha önce açıklanmıştı. 

Lucifer’ın yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleyen hayranlar neler olabileceğine dair yürüttükleri sosyal medyada paylaşmıştı. Örneğin bir Reddit kullanıcısı, Chloe Decker’i canlandıran Lauren German’ın kamera arkasında şu ana kadar görülmemesinin karakterinin öleceğine işaret ettiğini söylemişti. 

Hayran şu ifadeleri kullanmıştı:

Lauren’ın da çekimlerde olduğunu gösteren herhangi bir video ya da fotoğraf yok. Kamera arkası görüntülerinde diğer herkesi gördük. Lauren ayrıca bu ay yakında taşınmayı planladığına ve konum önerileri istediğine dair bir gönderi paylaşmıştı.

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU