Marvel'ın 4. evresine dair ipucu Secret Invasion'ın evreni tamamen değiştirebileceğine işaret ediyor

Samuel L. Jackson'ın Nick Fury'yi yeniden canlandıracağı haberi Disney+ dizisi söylentilerini doğrulamıştı

Nick Fury'yi konu alacak dizinin sinyalinin Örümcek-Adam: Evden Uzakta'da verildiği ortaya çıkmıştı (Marvel)

Disney+'ta yayımlanacak Nick Fury dizisinin Secret Invasion'la bağlantılı olabiliceği düşünülüyor ve işte dizinin almış olabileceği muhtemel esinler.

11 Kasım'da Marvel Stüdyoları'ndan yaptığı sızıntılarla bilinen Charles Murphy, film senaristi Christopher Marc'ın bir tweetini alıntılayarak paylaşımda bulundu. Marc da buna cevaben "Grass-Fed" geçici başlığıyla sürdürülen gizli bir Marvel prodüksiyonundan bahsetti. Marc, gizli dizinin "çıkışına daha vakit var gibi göründüğünü," yapımın Ant-Man 3 ve Kaptan Marvel 2 ile birlikte Birleşik Krallık'ta (BK) çekileceğini tweetledi. Bu yapımlarının tümünün çekimleri 2021'de başlayacak.

Marc, Grass-Fed'in Disney+'ta Samuel L. Jackson'ın başrol oynayacağı yeni Nick Fury dizisi olabileceğinin altını çizerek, "Şu noktada bu Blade'den ziyade bir Nick Fury dizisi gibi görünmeye başladı," diye tweetledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marc, tweetlerini "Sanıyorum Charles, Skrull bağlantısı konusunda haklıydı," diye sürdürdü.

Örümcek-Adam: Evden Uzakta'nın (Spider-Man: Far From Home) jenerik sonrası sahnesinde, Nick Fury ve Maria Hill karakterlerinin başından beri gerçek Nick Fury'den emir alan, kılık değiştirmiş Skrull'lar olduğu ortaya çıkmıştı. Bu, izleyenlerin Nick Fury'i gördüğü en son sahneydi.

Inverse'ün haberine göre iki film de Marvel 4. Evre için, bazı Marvel kahramanlarının kılık değiştirmiş Skrull'lar olduğu 2008 tarihli çizgi roman crossover'ı Secret Invasion'ın beyaz perde versiyonuna giriş niteliğinde daha geniş bir anlatısal akış oluşturuyor gibi görünüyor.

Bir süreliğine Marc ve Murphy Grass-Fed'in Blade'in başlığı olduğunu düşünmüştü. Grass-Fed'in, Kaptan Marvel 2'yle eşzamanlı olarak BK'de çekilecek olmasıysa (Ağustos'ta Murphy haberleştirmişti) bunun Nick Fury dizisi olduğuna işaret ediyor, zira Nick Fury'nin uzay üssüyle Skrull'ların iki kurguda da bulunan öğeler olmasından dolayı bu, Marvel'ın setleri, dekoru ve kostümleri yeniden kullanmasına olanak sağlayacaktır.

Variety'nin, şimdi 10 yıl önceymiş gibi gelen Eylül'de yaptığı habere göre Samuel L. Jackson, Nick Fury rolünü Disney+'ın yeni bir dizisinde yeniden canlandıracak.

Hikayesi, yer ve zamanı bile dahil olmak üzere diziyle ilgili neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Skrull'ların dizide hiçbir payı olmayabilir de. Gerçi izleyenlerin Fury'i Marvel Sinematik Evreni'nde en son gördüğü durum göz önüne alındığında dizinin Skrull'ları merceğe oturacağını düşünmek güç değil. Bunun, Nick Fury dizisinin hakiki bir Secret Invasion uyarlaması olacağı anlamına gelip gelmediğiyse Marvel hayranları açısından önemli bir merak konusu.

 

Independent Türkçe, Inverse

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU