Nick Fury'yi konu alacak dizinin sinyali Örümcek-Adam: Evden Uzakta'da verilmiş

Marvel karakterlerinden Nick Fury'yi konu alacak dizi Disney+'ta yayımlanacak

Endgame'in ardından Marvel evrenindeki merak uyandıran maceralar devam ediyor (Marvel)

Disney+’ta yayımlanacak ve ünlü Hollywood yıldızı Samuel L. Jackson’ın başrolünde yer alacağı Nick Fury dizisinin sinyali Örümcek-Adam: Evden Uzakta’da (Spider-Man: Far From Home) verilmiş. 

Avengers Initiative’in mimarı, Samuel L. Jackson’ın Nick Fury karakteri Marvel’ın süper casusu ve işini iyi yapmasıyla ve gölgelerde çalışmasıyla biliniyor. Nick Fury’nin gizliliği o kadar ünlü ki bir keresinde Tony Stark, “Sırlarının bile sırları var” diye takılıyor. 

Fury yıllarca SHIELD’ın yöneticisi olarak dünyayı korudu ve SHIELD’ın Kaptan Amerika: Kış Askeri’nde (Captain America: The Winter Soldier) düşürülmesinin ardından bağımsız bir ajan olarak çalışmaya devam etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte yeni diziyle Nick Fury bu sefer sahne ışıkları kendi üzerindeyken Marvel hayranlarının karşısına çıkacakmış gibi görünüyor. Fakat Screen Rant'in haberine göre kesin olarak söylenebilecek bir şey varsa o da bu dizinin taşlarının Örümcek-Adam filminde döşendiği. 

Filmde Örümcek Adam, Nick Fury’le işbirliği yapıyordu fakat filmin son sahnesinde şaşırtıcı bir değişiklik aslında başından beri aldatıldığına işaret ediyordu. Fury başka bir yerdeydi ve şekil değiştiren Skrull Talos’u onu taklit etmesi için göndermişti. Gerçek Nick Fury uzayın derinliklerinde muhtemelen büyük bir uzay gemisinden ya da Skrull askerlerinin görev yaptığı uzay istasyonundan sorumluydu.

Marvel Sinematik Evreni’nde dünya hükümetinin dünya dışını da kapsayacak şekilde korumaya ihtiyaç duyması mantıklı görünüyor çünkü dünya Chitauri tarafından tahrip oldu, Thanos’un hamleleriyle büyük hasar aldı ve Avengers: Endgame’deki savaşın mekanı oldu. İnsanlık artık evrende yalnız olmadığının ve diğer türlerin kötü niyetli olduğunun farkında. 

Üretim aşamasında olan pek çok Disney+ dizisi var ancak hiçbiri Marvel kozmik arenasını şu ana kadar keşfetmedi. Fakat bu değişecek gibi görünüyor. Örümcek-Adam: Evden Uzakta’nın son sahnesi kesinlikle Nick Fury’nin gözünün gökyüzünde olduğuna işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU