Stranger Things ve Enola Holmes'un yıldızından yeni bir Netflix yapımı

Bu, genç yıldızla çevrimiçi yayın platformunun işbirliklerinden sadece biri

Brown, sinemaya Godzilla II: Canavarlar Kralı'yla giriş yapmıştı (Netflix)

Netflix yapımı Stranger Things ve Enola Holmes’le adından sıkça söz ettiren Millie Bobby Brown, Damsel’le bir kez daha dijital yayın platformuyla çalışıyor. Filmin başrolünde yer alacak genç yıldız, yapımcılığını da üstleniyor.

28 Hafta Sonra (28 Weeks Later) filmiyle tanınan Juan Carlos Fresnadillo’nun yönetmenliğini yapacak Damsel’in 60 ila 70 milyon dolar (yaklaşık 450 ila 550 milyon TL) bütçeye sahip olacağı düşünülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin konusu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Comic Book’un aktardığına göre, fantastik ögeler içeren filmdeki krallığın hasat zamanı geldiğinde prenseslerini ejderhaya kurban ettiği ifade edildi. Brown’un da Prenses Elodi isminde söz konusu krallıktan biriyle evlenen ve en sonunda ejderhayla savaşan bir karakteri canlandıracağı belirtildi.

Damsel, ünlü oyuncunun Netflix’le çalıştığı birçok projeleden yalnızca biri. Zira Brown, Stranger Things ve Enola Holmes’in yanı sıra 2021’de yayımlanması planlanan The Girls I’ve Been isimli gerilim filminde de hem başrol hem de yapımcı.

Bununla birlikte genç isim, A Time Lost adlı yine Netflix yapımı dramanın da yapımcılığını üstlenmeye hazırlanıyor. Ancak bu filmde rol alıp almayacağı henüz belli değil.

 

Independent Türkçe, Comic Book

DAHA FAZLA HABER OKU