Rize'de kaybolan Barış ve Yağız bulundu

Dün akşam parkta oynarken kaybolan iki çocuk, sabah ormanlık alanda bulundu. Çocukların durumu iyi

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde sokakta oynayan 5 yaşındaki Barış Yıldırım ve 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan kayboldu. Aileleri çocukları aramalarına rağmen bulamayınca polise haber verdi. Olay yerine giden polis arama çalışması başlattı. Aramalar sabaha kadar aralıksız devam etti.

Güzel haber sabah saatlerinde Rize Valiliği'nden geldi. İki çocuk sabah saatlerinde ormanlık alanda bulundu. İkisinin de sağlık durumunun iyi olduğu duyuruldu. 
 

Rize'de kayıp çocuklar bulundu - AA (1).jpg

​​​​​​​

Fotoğraf: AA


Vali Kemal Çeber daha sonra basına yaptığı açıklamada “Kriminal anlamda şüphelendirecek bir veri şu ana kadar yok” dedi. Vali Çeber şöyle konuştu:

“Bu işler uzadığında bazen kaçırılma, organ mafyası gibi şüpheler oluşur. Ama bunlardan hiçbirine yönelik veri şu ana kadar yok. Özellikle Yağız’ın anlattığı, ‘İki arkadaş yürüyüşe çıktık. Patikaya doğru yürüdük. Annemizi aradık, sonra canavarlar geldi' şeklinde. Bizim arkadaşlarımız buralar heyelan bölgesi olduğu için arama işinde uzman ama çocuklara nasıl kaybolduklarını biz sormadık. Bu işin uzmanları gelip onlar soracak.”

Çocukların babaları da arama çalışmalarına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.


Independent Türkçe, Ajanslar

 

DAHA FAZLA HABER OKU