Meşhur işkence şarkısı az kalsın Fear The Walking Dead'de geri dönüyormuş

Orijinal dizinin spin-off'ları zaman zaman The Walking Dead'e bariz göndermeler yapmaya devam ediyor

The Walking Dead'in 10. sezonuna 6 bonus bölüm ekleneceği açıklanmıştı (AMC)

*UYARI - Spoiler içerir*

Keyfimiz gıcır/ Tatlı mı tatlı/ Dünya keyiften ibaret/ Keyfin gıcırsa (We're on easy street, and it feels so sweet, 'cause the world is 'bout a treat when you're on easy street).

The Collapsable Hearts Club'ın şarkısı "Easy Street'in" bu kötü şöhretli (ve muhtemelen kötü anıları geri çağıran) sözleri, The Walking Dead'de Daryl (Norman Reedus) tutsak alınmışken ona işkence etmek için kullanılmıştı.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Comicbook.com'un haberine göre şarkı Fear The Walking Dead'in Pazar günkü bölümünde az kalsın geri dönüyordu. "Honey" isimli bölümde Savior ekibinin eski üyesi Dwight (Austin Amelio), eşi Sherry'yle (Christine Evangelista) arasında duran hiçbir şey kalmasın diye izini sürüp öldürmeyi planladığı Virginia'nın (Colby Minifie) yerini öğrenmek için Korucu Reg'i (Dennis Fitzgerald) sorguya çekiyor.

Dwight ve Rollie (Cory Hart), üstü paçavralarla örtülmüş ve ceset parçalarıyla kaplı Reg'i hırıldayan bir köpekle tehdit etmeden önce tutsaklarına David Winkins'in şarkısı "Yesterday, Tomarrow and Today'in" zincirleme bir kaydını dinlemeye zorluyor. Sherry ve Dwight'ın, Negan'dan (Jeffrey Dean Morgan) gördükleri muameleden kaynaklı derin travmalarını işleyen bölümde, başta Dwight'ın Sanctuary'de bulunduğu zamanlarda kullandığı "Easy Street'in" yeniden kullanılması düşünülmüş.

 

 

Entertainment Weekly'e şarkı seçimini anlatan program direktörü Ian Goldberg, "Harikulade müzik danışmanlarımız sayesinde oldu. Bize birkaç seçenek sundular ve bunu beğendik," dedi. Program direktörü Andrew Chambliss şunları ekledi:

Name açısından bu şarkının 'Easy Street'in bir akrabası gibi duyulmasını beğendik. Beğendiğimiz yanı buydu. Easy Street'i kullanmayı bir müddet düşündük ama kıyamet sürerken 'Easy Street'i içeren başka bir kayıt bulmanın imkansıza yakın olacağını hissettik.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU