Fatih Terim: Parayla, pulla bireysel bir işim olmadı

Terim yayıncı kuruluşa verdiği özel röportajda "Parayla, pulla bireysel bir işim olmadı benim çok şükür Allah'a" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Parayla, pulla bireysel bir işim olmadı benim çok şükür Allah'a" dedi.

Terim, beIN Sports’a verdiği röportajın ikinci bölümünde açıklamalarda bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Terim, Muslera’nın Ocak’tan önce dönebileceğinin sinyalini verirken, Uruguaylı tecrübeli isme gelecek için teknik ekipte görev vermek istediklerini de ilettiklerini kaydetti.

“Hayalim Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu”

“Elbette, hayalim Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. 20 sene evvel, ‘UEFA Şampiyonu olabiliriz, bu sene bütün kupaları alabiliriz' dediğim zaman, dünyada kulüp seviyesinde 1 numaraya çıktığımızda, ‘en iyi futbolu oynayan' denildiğinde gülenler, inanmayanlar olmuştu” diyen Terim, “Biz dünyada 1 numaraya çıktık ve en iyi futbol oynayan takım ilan edildik ve UEFA Şampiyonu olduk. Kupa alındığında, böyle diyenlerle hep birlikte kutladık” ifadelerini kullandı.

Terim Muslera ile ilgili şunları kaydetti:

Muslera’yı zaten listeye yazdık, ona da bir teşvik olsun, beklentimizi bilsin diye yazdım. Uruguay’da, çalışıyor. Annesini kaybetti, Allah rahmet eylesin. Tarih olarak Ocak ayından önce hazır hale gelirse, çok mutlu oluruz. Muslera, Galatasaray için bir oyuncudan fazlasını ifade eder. Çok memnun olduğum, Galatasaraylıların da memnun olduğuna inandığımı, her şeyiyle sembol olmuş isimler arasına girdi. Takıma dönüşü inşallah erken olur ama olmazsa, Ocak ayını bekliyoruz, o da sevindirici bir haberdir. Muslera’nın ileride ekibimde olmasından büyük mutluluk duyarım, onunla da zaten bunu konuştum.

“Parayla, pulla bireysel bir işim olmadı benim”

Terim, kendi ücretiyle ilgili olarak bir gün bile gündem oluşturmadığını ifade ederek, “Parayla, pulla bireysel bir işim olmadı benim çok şükür Allah’a. Çocuk Esirgeme Kurumu’na tarihi bir bağış yaptım, bırakın plaket vermeyi, niye teşekkür etmediler diye bir tek kelime bile etmedim. Birçok başkan, yönetici için kendi kredimden harcadım bugüne kadar, helali hoş olsun, yine yaparım” diye konuştu.

 

Independent Türkçe, BeinSports

DAHA FAZLA HABER OKU