Yeni Mad Max'te Charlize Theron'ın yerine kimin geçeceği belli oldu

Furiosa karakterine odaklanacak Mad Max’in ikinci filminin oyuncu kadrosu belli oldu

Filmin yönetmeni daha önce Furiosa karakterinin despota dönüşebileceğini ima etmişti (IMDb)

Furiosa karakterinin gençliğine odaklanacak ikinci Mad Max filminde Charlize Theron’ın yerine hangi oyuncunun geçeceği belli oldu. 

Anya Taylor-Joy’un canlandıracağı Furiosa karakteri daha önce Theron’ın etkileyici performansıyla sinemaseverlerin beğenisini toplamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Taylor-Joy’a filmde Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı Thor karakteriyle tanınan Chris Hemsworth ve Watchmen dizisinden bilinen Yahya Abdul Mateen II eşlik edecek. 

Mad Max’in yönetmeni George Miller, Mad Max: Fury Road filminde yaşanan maceraların öncesini konu alacak filmin yapımına başlandığını doğruladı. 

2016 Oscar Ödülleri’nde 10 dalda aday gösterilen ve adaylıkların 6’sını kazanmayı başaran Mad Max: Fury Road tüm dünyada elde ettiği yaklaşık 375 milyon dolarlık hasılatla büyük bir başarı elde etmişti. 

Öte yandan Theron bahsi geçen film için kendisinden daha geç bir oyuncunun arandığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını şu ifadelerle aktarmıştı:

Bu, hazmetmesi zor bir şey. Bakın, George'a tamamen saygı duyuyorum. Birlikte Fury Road'u çektikten sonra saygım daha da artmış bile olabilir. O bir usta ve onun için her şeyin en iyisini diliyorum. Evet, bu durum biraz kırıcı, orası kesin.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU