"Takımın kimyasında bir bozulma var mı?" sorusuna Abdullah Avcı'dan tepki

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir, sahasında Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Takımın kimyasında bir bozulma var mı?" sorusuna tepki gösterdi

Abdullah Avcı / Fotoğraf: AA

Spor Toto Süper Lig 30. hafta açılış maçında lider Medipol Başakşehir, sahasında konuk ettiği Göztepe'ye 2-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Herkesin birbiriyle maçı var, her maç zor, biz de 4'te 4 yapınca şampiyon olabiliyoruz. Cebimiz doluyken bunu kaybettik" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada, "Yarından itibaren tekrar kafamızı yukarı kaldıracağız. Herkes 5-6 hafta önce, 8 puan öndeyken bizi şampiyon yaptı, geçen hafta itibarıyla herkes şampiyonluğu kaybettirmişti. 30 hafta bizi buraya taşıyan değer, grup enerjisine yarından itibaren döneceğiz. Herkesin birbiriyle maçı var, her maç zor, biz de 4'te 4 yapınca şampiyon olabiliyoruz. Cebimiz doluyken bunu kaybettik" ifadelerini kullandı. 

"Takımın kimyasında bir bozulma var mı?" sorusuna tepki gösterdi 

Avcı, "Soyunma odasındaki hava ne durumda, takımın kimyasında bir bozulma var mı?" sorusuna, "Kimyası" kelimesinin çok doğru bir şey olmadığını belirterek şöyle konuştu: 

"Biraz evvel kullandığın kelimeyi ne amaçla sorduğunu bilmiyorum. Başka bir amaçla bilmediğin şeylerle ilgili o kelimeyi bence yanlış kullanıyorsun. Kimya değil, üzgünlük, enerji düşüklüğü olabilir. Başka çıkan yanlış haberler üzerinden soru sormasan daha iyi olur. Yalan haberler üzerinden. Yarın yeni bir gün başlıyor. Bu durumlardan nasıl çıkabileceğimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor. O kelimeyi ne amaçla sorduğunu çok iyi biliyorum, araştır, ona göre hareket et."

 

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU