The Boys sezon finali: Stormfront'un Almanca sözleri ne anlama geliyor?

Sevilen dizinin sezon finalindeki Almanca ifadeler izleyenleri şaşırtmıştı

Dizinin üçüncü sezonuna dair detaylar da yavaş yavaş belli olmaya başladı (Amazon)

Amazon’un sevilen dizisi The Boys’un ikinci sezon finalinde Stormfront’un Almanca konuşması dizinin pek çok hayranını şaşkına uğrattı. Karakterin bir anda Almanca konuşmaya başlaması izleyenlerin ne olduğunu tam olarak anlamasının önüne geçti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

*Uyarı - Yazının devamında spoiler'lar bulunuyor*

The Boys’un ikinci sezonunun en şoke edici taraflarından biri Stormfront’un bilinmeyen özelliklere sahip olmasıydı. Ekip sezonun başlarında karakterin süper kötü bir teröristin peşine düşen bir ırkçı olduğunu keşfetti. Ayrıca inanılmaz derecede uzun ömürlü olduğu ve yıllar önce başka bir isimle savaştığı ortaya çıktı.

İnsanlara süper güçler veren Compound-V’ı geliştiren Nazi bilim insanı Dr. Frederick Vought’la evli olduğundan epey yaşlı olduğu anlaşıldı. 

Bununla birlikte bir Reddit kullanıcısı ikinci sezon finalinin Stormfront'a dair kafa karıştırıcı anını çevirerek açıklığa kavuşturdu. Stormfront esasen eşi ve kızıyla bir elma ağacının altında otururken geçirdikleri güzel zamanı hatırlamıştı. Screen Rant'in haberine göre Stormfront, Homelander geldiğinde onu kocası olarak görüyor ve şunları söylüyordu:

O günü hatırlıyor musun Frederick? Chloe’nin kolları arabanın camından aşağı sarkıyordu. Bir elma ağacının gölgesinde, nehir kenarında mükemmel bir yer bulmuştuk. Chloe’nin taze elma yediği ilk andı. Harika bir andı. Hiç sona ermesin istemiştim.

Bu, insanüstü askerlerden kurulu bir orduyla ırk savaşı başlatmaya çalışan bir kadından geldiği bir kenara bırakılırsa üzücü bir an gibi görünüyor. 

Ayrıca "elma ağacının gölgesi" ifadesi gözde kaçsa da Alman asıllık Amerikalı söz yazarı Egbert Van Alstyne’ın popüler aşk şarkısı "In the Shade of the Old Apple Tree" şarkısına atıf içeriyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU