Stranger Things'in Hopper'ı yeni sezonda "Gandalf gibi dönecek"

Stranger Things yıldızı Harbour, karakterinin 4. sezondaki geri dönüşünün Gandalf'tan esinlendiğini söyledi

Hopper'ın nasıl hayatta kaldığı yeni sezonda açıklanacak (Netflix)

Stranger Things dizisinin yıldızı David Harbour, karakteri Hopper’ın 4. sezonda geri dönüşünün Yüzüklerin Efendisi’nin Gandalf’ından esinlendiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix dizisinin üçüncü sezonunun sonunda Hopper’ın ölümü, Harbour’ın dizinin başından bu yana başrol oyuncularından biri olduğu düşünüldüğünde hayranları epey şaşırtmıştı. 

Bununla birlikte dizinin Şubat’ta yayımlanan 4. sezon fragmanında sevilen karakterin yokluğunun kısa süreli olacağı anlaşılmıştı.  

Görüntüler Hopper’ın üçüncü sezonun sonunda Ruslar’ın bahsettiği Amerikalı olduğunu doğruladı ancak Hopper’ın finalde meydana gelen patlamadan nasıl kurtulduğu hala belirsizliğini koruyor. 

 

 

Harbour da karakterinin geri dönüşüne dair çok fazla bilgi vermese de bu dönüşün Yüzüklerin Efendisi’nden esinlendiğini belirtti. Screen Rant'in haberine göre ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Onlarla (Duffer Kardeşler) ilk sezondan beri bu tartışmayı yaptım. Gandalf’ın yeniden dirilişi fikrine her zaman ilgi duyduk: Gri Gandalf’ın Balrog’la savaşmasının ardından Beyaz Gandalf olması fikrine. Ve mitolojik açıdan Hopper bir anlamda değişmek zorunda kaldı. Demek istediğim onun gittiği yolda devam edilemezdi. Bir şekilde dirilmesi gerekiyordu. Böylece bunu yapmak için harika bir fırsattı. Bu yüzden çok farklı bir adamın ilerlediğini göreceğiz. Bu canlandırmak açısından çok güzel.

Harbour’ın yorumlarında ilgi çeken nokta izleyicilerin artık farklı bir Hopper’la karşı karşıya kalacağını ima etmesi. Açık bir biçimde farklı bir karakter olacağını söylemese de tıpkı Yüzüklerin Efendisi’ndeki Gandalf gibi karakterin onu bir miktar değiştirecek şeyler deneyimleyeceğine işaret ediyor. Bunun iyi mi yoksa kötü mü olacağı bir sonraki sezonun konusu olacak. 

Harbour yeni sezonda karakterine dair daha fazla bilgi verileceğini ve soru işaretlerinin ortadan kaldırılacağını belirtmişti. 

Yeni sezonun 2021’de yayımlanması bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU