Fenerbahçe, Jailson'u Çin ekibi Dalian'a transfer etti

Fenerbahçe, Jailson'u 4 buçuk milyon euro bonservis bedeliyle Dalian Kulübüne verdi. Sarı-lacivertli takıma veda eden Jailson, "Umarım hepiniz zaferlerle dolu bir sezon geçirirsiniz" temennisinde bulundu

Jailson / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Jailson'un transferi için Çin'in Dalian Kulübü ile anlaştığını duyurdu.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel futbolcumuz Jailson Marques Siqueira'nın Çin Kulübü Dalian Professional FC'ye, 4 milyon 500 bin euro brüt bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.

Jailson, sarı-lacivertli takıma veda etti

Brezilyalı futbolcu Jailson, sarı-lacivertli takıma veda etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün Twitter hesabında "Yolun açık olsun Jailson" başlığıyla yer alan videoda Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut ve sarı-lacivertli oyuncular tarafından alkışlarla uğurlandı. 

 

 

Sarı-lacivertli takımda geçirdiği iki yıl için herkese teşekkür eden Jailson, şöyle konuştu:

Gerçekten burada çok iyi karşılandım. Burası benim ailem. Aile gibi gördüğünüz bir yerden ayrılmak her zaman için zordur. Umarım hepiniz zaferlerle dolu bir sezon geçirirsiniz. Umarım yeni teknik ekibinizle bu sene taraftarımıza hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak için çok çalışırsınız. Büyük Fenerbahçe taraftarı sizi unutmayacağım.

2018'de Gremio'dan 4 milyon 900 bin euroya transfer edilen 25 yaşındaki Jailson, sarı-lacivertli formayla çıktığı 63 maçta 3 gol ve 1 asistlik katkı sundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU