Ricky Martin'in takdim ettiği Joe Biden, Despacito açıp dans etti

Florida'da Hispanik kökenli seçmenlerden oy kazanmaya çalışan Demokrat aday, bu kesimden sanatçıları ön plana çıkararak "Bu insanların herhangi birinin yeteneği bende olsaydı alkışlanarak başkan seçilirdim" dedi

Joe Biden, Demokratların başkan adayı olarak Florida eyaletine yaptığı ilk seçim ziyaretinde Hispanik kökenli seçmenlerin desteğini almak için kampanyasına ünlü şarkıcı Ricky Martin'i de dahil etti, çaldığı şarkıyla bir süre dans etti.

Martin tarafından takdim edildikten sonra sahneye çıktığında "Sizlere söylemek istediğim bir şey var. Bekleyin" diyen Biden, telefonunu çıkarıp Fonsi'nin "Despacito" parçasını çalarak ritim tuttu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Neşeli olduğu gözlenen Biden, "Bu insanların birinin yeteneği bende olsaydı alkışlanarak başkan seçilirdim" dedi.

Seçim kampanyası için sahneye çıkan Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin de tüm Porto Rikolulardan "karakter sahibi" sözleriyle tanımladığı Biden'ı desteklemelerini istedi.

Livin' La Vida Loca şarkısıyla tanınan Martin, "(Biden), nerede doğmuş, nasıl görünüyor ya da kimi seviyor olursanız olsun herkesin bu ülkede bir yeri olduğuna inanıyor" dedi.
 

ap.png
Ricky Martin, Demokrat aday hakkında övgü dolu bir konuşma yaptı (AP)


Martin ayrıca, Başkan Donald Trump'ın 2017'de Porto Riko'yu yıkıp geçen Maria Kasırgası sonrası bölgeye gittiğinde maddi yardım bekleyen halka tuvalet kağıdı fırlattığını hatırlattı.

Eski Beyaz Saray yetkilisi Miles Taylor geçen ay yaptığı açıklamada, Trump'ın Karayipler'de ABD'ye ait bir toprak olan Porto Riko'yu "kirli" ve yoksul" bir yer olarak gördüğü için satmak ya da Grönland'la takas etmek istediğini belirtmişti.

 

Independent Türkçe, 9News

DAHA FAZLA HABER OKU