Kerem Aktürkoğlu, resmen Galatasaray'da

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nu 4 yıllık anlaşma karşılığında kadrosuna kattı

Kerem Aktürkoğlu / Fotoğraf: galatasaray.org

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, geçen sezonu 24 Erzincanspor'da tamamlayan Muhammed Kerem Aktürkoğlu'nu transfer ettiğini açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Muhammed Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Muhammed Kerem Aktürkoğlu'na kulübümüze hoş geldin diyor, kendisine Galatasaray forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz.

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan videolu paylaşıma ise "Galatasaray'a hoş geldin Kerem Aktürkoğlu" notu eklendi.

 

 

İmzanın ardından Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan genç oyuncu, şöyle konuştu:

Galatasaray camiasında olmaktan dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Uzun yıllar Galatasaray camiasına hizmet etmek istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirdim. Zor bir süreçti. Buna öncülük ettiği için başkanıma ve Abdurrahim Başkanıma teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için, Galatasaray camiası için, benim için şampiyonluklarla dolu sezonlar geçer. Galatasaray'ın tarihinde bu zaten mevcut. İnşallah ben de Galatasaray camiasına şampiyonluklar getirebilmeyi, buna yardımcı olabilmeyi çok isterim. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah.

Stadın atmosferi müthiş. Galatasaray taraftarı ile birlikte atmosfer daha da ateşli oluyor. Bir an önce taraftarlı bir şekilde liglerin başlamasını istiyoruz. Şampiyonluklara, galibiyetlere, maçlara hazırlanıyoruz. İnşallah sonunda da güzel olacağına inanıyorum.

Galatasaray'la 4 yıllık anlaşma sağlayan Kerem Aktürkoğlu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirime göre 2020-21 sezonu için 850 bin lira, 2021-22 sezonu için 900 bin lira, 2022-23 ve 2023-24 sezonları için 950 bin lira net ücret kazanacak.

2011-13 yıllarında Gölcükspor, 2013-14'te Hisareyn altyapısında görev alan Kerem Aktürkoğlu, 2014'te Başakşehir altyapısına geçti.

Başakşehir 21 Yaş Altı Takımı'nda 1 yıl forma giyen genç futbolcu, daha sonra Bodrumspor ve Karacabey Belediyespor'da oynadı.

2019'da 24 Erzincanspor'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU