Ekim'de çıkacak yeni Harry Potter kitabında okurları neler bekliyor?

Gelecek ay Hogwarts'taki Noel kutlamalarını konu alacak yeni bir Harry Potter kitabı yayımlanacak

Harry Potter ve Lanetli Çocuk, hayranlardan yeteri kadar ilgi görememişti (Warner Bros)

Harry Potter’ın merakla beklenen yeni kitabı büyücülük evrenindeki en sihirli dönemlerden birini konu alarak Hogwarts’taki Noel kutlamalarına odaklanacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Britanyalı yazar J.K. Rowling’in yarattığı Harry Potter evreninin kitaplarında ve filmlerinde tatil dönemleri büyücülük okulu Hogwarts’ta epey tantanalı ve şaşalı geçmesiyle bilinir ve Harry Potter: Christmas at Hogwarts: Magical Movie Moments (Harry Potter: Hogwarts’ta Noel: Büyülü Film Anları) kitabı bu kutlamaların nasıl gerçekleştirildiğini açıklığa kavuşturacak. 

Dışarıdaki havayı taklit eden büyülü tavanıyla Hogwarts’ın Büyük Salonu, Harry Potter romanlarının ve filmlerinin hep en dikkat çekici detaylarından biri olmuştur. 

Harry Potter hayranlarının büyücülük dünyasının büyüsünde kendilerini gerçekten kaybetmelerine izin veren şey filmlerin Büyük Salon’un ortamını görsel olarak yeniden yaratma yeteneğiydi. 

Bu nedenle Cadılar Bayramı ve Noel gibi dönemler esasen Hogwarts’ın sinematik tasvirlerinin en önemli unsurlarından biri. 

 

1.jpg
(Screen Rant/Insight Kids)

 

Screen Rant'in haberine göre Harry Potter filmlerinde Hogwarts’ta geçen bu tip dönemleri sevenler açısından yeni kitap fazlasıyla heyecan verici olabilir. 6 Ekim 2020’de okurlarla buluşması planlanan kitapta Harry’nin görünmezlik pelerininden Hogsmeade’e kadar birçok detaylı bilgi bulunuyor. 

 

2.jpg
(Screen Rant/Insight Kids)

 

Ayrıca kitapta filmdeki fikirlere yönelik görseller, kamera arkası fotoğrafları, oyuncular ve yapım ekibiyle yapılan röportajlar da yer alıyor. Bununla birlikte Harry Potter hayranlarının hoşuna gidebilecek poster ve çıkartmalar da söz konusu. 

 

3.jpg
(Screen Rant/Insight Kids)

 

Harry Potter dünyasına dair daha fazla bilgi edinmek isteyen hayranlar için kitap benzersiz detaylar sunuyor. Kitabın başlığı sadece Hogwarts’a atıfta bulunuyor olsa da kahramanların Weasley ailesiyle geçirdikleri vakitten de bahsediliyor. 

Son Harry Potter kitabının yayımlanmasının üzerinden uzun bir zaman geçmiş olmasına rağmen bu tip ek kitaplar hayranların büyüleyici dünyaya dair daha fazla bilgi edinmesine olanak tanıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU