Robert Pattinson’lu The Batman’in ilk fragmanı yayımlandı

Ekim’de vizyona girmesi beklenen The Batman filmini ilk fragmanı yayımlandı

Pattinson, The Batman'in yanı sıra bu yıl Tenet filmiyle izleyicinin karşısına çıkacak (Warner Bros/DC Films)

Alacakaranlık (Twilight) ve Harry Potter gibi film serilerinde yer alan Robert Pattinson’ın başrolünde yer aldığı The Batman filminin ilk fragmanı yayımlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Matt Reeves’in yönetmen koltuğunda oturduğu merakla beklenen film 1 Ekim 2021’de vizyona girecek. 

Wonder Woman 1984, The Suicide Squad, Black Adam gibi DC filmlerinin gösterildiği DC Fandome etkinliğinde Pattinson’ın Bruce Wayne karakteriyle beyaz perdeye geleceği The Batman filminden ilk görüntüler paylaşıldı

Robert Pattinson’ın yanı sıra filmde Catwoman karakterini Zoë Kravitz, The Riddler’ı Paul Dano, Penguin’i Colin Farrell, Komiser Gordon’ı Jeffrey Wright, Alfred’i Andy Serkis ve Carmine Falcone’u ise John Turturro canlandırıyor. 

Etkinlikte filme dair detaylar paylaşan Reeves, The Riddler ve Catwoman karakterlerinin daha önce görülenlerden farklı biçimde tasvir edileceğini belirtti. Reeves, Gotham’daki yozlaşmayla bağlantılı olarak bir dizi cinayeti konu alacak filmi Chinatown’a benzetti. 

 

 

Yönetmen ayrıca Bruce Wayne karakterinin henüz yolun çok başında olduğunu ve Gotham halkının onu bu hikayede bir kahraman olarak görmediğini de ifade etti. 

Diğer Batman uyarlamalarından bir miktar farklı olması beklenen filmde Wayne’in dedektiflik yanı ön plana çıkacak. 

Öte yandan fragman yayımlanmadan önce 1990’lı yıllarda geçeceği tahmin edilen filmin günümüzde geçeceği anlaşılıyor. 

Screen Rant'in haberine göre Matt Reeves etkinlikte filmdeki pek çok fikrin deneysel olduğunu ve Gotham’a dair ne gibi değişikliklerin yapılabileceğine kafa yorulduğunu söyledi. 

Her ne kadar koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlere ara verilmiş olsa da filmin çekimlerine kontrollü biçimde yeniden başlanacak. Ayrıca hikayenin devamına yönelik de çalışmaların olduğu tahmin ediliyor. 

 

Independent Türkçe, FilmLoverss, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU