İmamoğlu ve Yavaş’tan doğalgaz mesajı

İki isim sosyal medya paylaşımlarında, doğalgaz keşfine değindi. İmamoğlu, Fatih’in mürettabatına teşekkür ederken, Yavaş, “Ülkemizin enerji alanında attığı bu önemli adım hepimiz için bir gurur kaynağıdır” dedi

Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfinin gerçekleştirdiğini duyurmasının ardından sosyal medya hesaplarından birer paylaşım yaptı.

İmamoğlu, “Bulunan doğalgaz rezervinin milletimizin refahını ve ülkemizin gücünü artırmasını temenni ediyorum. Denizlerimizde ailelerinden uzakta aylar boyunca fedakarca çalışan Fatih Sondaj Gemisi'nin tüm mürettabatına da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yavaş ise “Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz'de gerçekleştirdiği 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfinin milletimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin enerji alanında attığı bu önemli adım hepimiz için bir gurur kaynağıdır" paylaşımını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "320 milyar metreküp doğalgaz rezervinin keşfedildiğini” duyurmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU