Nuri Şahin, Antalyaspor'da

Fraport-TAV Antalyaspor, Nuri Şahin'le 2 yıllık sözleşme imzalandı

Nuri Şahin / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Fraport-TAV Antalyaspor, Werder Bremen'de forma giyen 32 yaşındaki futbolcu Nuri Şahin'le 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

 

 

Antalyaspor'un Twitter hesabından yayınlanan videoda, şu ifadelere yer verildi:

Hoş geldin Nuri Şahin. Kulübümüz profesyonel futbolcu Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin der, kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz.

Transferinin açıklandığı videoda görüşlerini dile getiren 31 yaşındaki futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

Bugüne kadar seçimlerimde vizyonuyla, tutkusuyla ve hedefleriyle beni etkileyen özel kulüplerin ve şehirlerin bir parçası olmaya çalıştım. Atamızın da söylediği gibi 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir' sözüyle beni etkileyen bu güzel şehre 'Biz Antalyasporuz' diyoruz.

Kariyerine Borussia Dortmund altyapısında başlayan ve ilk profesyonel sözleşmesini de burada imzalayan Nuri Şahin, Feyenoord, Real Madrid, Liverpool ve Werder Bremen takımlarında forma giydi.

32 yaşındaki Şahin, 1 La Liga, 1 Bundesliga, 1 Almanya Kupası, 1 Hollanda Kupası ve 2 kez de Almanya Süper Kupa zaferi elde etti.

Kariyeri boyunca 52'si A Milli Futbol Takımı olmak üzere toplam 422 maça çıkan Şahin, 39 gol ve 66 asistlik performans sergiledi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU