Ozzy ve Sharon Osbourne, hayatlarını konu alacak filmin "temiz" olmayacağını söyledi: "Filmi çocuklar için çekmiyoruz"

Sharon ve Ozzy Osbourne, biyografik filmin hayranların beklentilerini karşılayacağını söyledi

Ozzy Osbourne, son albümünde ünlü rapçi Post Malone ile işbirliği yaptığını açıklamıştı (AFP)

Efsanevi, Britanyalı rock grubu Black Sabbath’ın eski solisti Ozzy Osbourne ve eşi Sharon Ozbourne, hayatlarını konu alacak filmin “temiz” olmayacağını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sharon Osbourne, yakın zamanda Queen grubunu ve Freddie Mercury’i ele alan Bohemian Rhapsody filmi ve Elton John’un hayatını konu alan Rocketman’in aksine, filmi izleyecek kişilerin kocasının yaptığı müziğe hayran olmasının gerekmediğini söyledi. 

Sharon Osbourne, filmin daha çok hayatta kalmakla ilgili olacağını ve Ozzy Osbourne ile ilişkisine odaklanacağını söyledi. 

Metro'nun haberine göre X Factor yarışmasının jürisinde de yer alan Sharon Osbourne, Rolling Stone’a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: 

Bizim filmimiz çok daha gerçek olacak. Filmin temiz ve parıltılı olmasını istemiyoruz. Bu filmi çocuklar için yapmıyoruz, bu yetişkinler için bir yetişkin filmi. Umarım herkesin ilişki kurabileceği bir öykü olur. Bu hayatta kalmakla ilgili bir film. Hayat size ne fırlatırsa fırlatsın, ayağa kalkıp yeniden başlamakla ilgili.

Sharon Osbourne, filmin daha önceki hikayelere benzeyeceğini belirtti. 

Ozzy Osbourne da kısa süre önce filmin eşiyle nasıl tanıştığına ve ilişkilerinin inişlerine ve çıkışlarına odaklanacağını söylemişti. Çift 38 yıldır evli. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Anniversary My Love!

Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Bu yıl Parkinson teşhisi konan Ozzy Osbourne ve eşi hayatlarını ekranlara yansıtmak konusunda yabancı değil. Osbourne ailesi MTV’de yayımlanan bir reality show da çekiyor. The Osbournes isimli programda çiftin 34 ve 35 yaşlarındaki çocukları Jack ve Kelly de yer alıyor. 

Çiftin en büyük kızı, 36 yaşındaki Aimee programda yer almamayı tercih etmişti. Aimee tercihini şu şekilde açıklamıştı:

Epey iyi tanınan bir babayla büyüdüm ve gerçekten bu aile içinde mahremiyetime önem veriyorum.

Ozzy Osbourne, 1970’li yıllarda Black Sabbath grubunun solisti olarak ün kazanmış ancak 1979’da gruptan kovulmuştu. Daha sonra solo kariyerine devam eden Osbourne 11 albüm yayımladı ve ilk 7 albümü 2 milyonun üzerinde sattı. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU