Amber Heard: Kate Moss'a yaptığını kardeşime yapmasın diye Johnny Depp'e vurdum

Ünlü Hollywood yıldızı, Depp’in kardeşini tıpkı Kate Moss’a yaptığını iddia ettiği gibi merdivenlerden atmasından korktuğunu söyledi

Heard, bu hafta verdiği bir diğer ifadesinde Depp'in kendisini Avustralya'da rehin tuttuğunu öne sürmüştü (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Amber Heard, eski kocası Johnny Depp’e vurduğunu kabul etti. Heard, Depp’in kız kardeşini merdivenlerden itmesine engel olmak istediğini söyledi. Aquaman filminin oyuncusu, Londra’da süren iftira davasında verdiği ifadede Depp’in benzer bir muameleyi eski sevgilisi Kate Moss’a da yaptığını iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amber Heard, Depp’in kendisini “eşini döven” biri diye niteleyen haberin ardından The Sun’ın yayın haklarına sahip News Group Newspapers’a (NGN) açtığı davada ifade verdi.

The Guardian'ın haberine göre Heard, mahkemeye Mart 2015’te yaşanan olayda çiftin Los Angeles’taki evinde Depp’e vurduğunu ancak bunu kız kardeşi Whitney’i korumak için yaptığını söyledi.

Johnny Depp, Heard’ün mahkemeye sunduğu şiddet olaylarına ve daha önce Heard’e vurduğuna yönelik iddiaları reddediyor. Heard, ilişkileri sırasında Depp’in 14 farklı olayda kendisine şiddet uyguladığını belirtmişti.

"Kate Moss'u da merdivenlerden ittiğini duymuştum"

Mart 2015’teki olaya atıfla Heard şu ifadeleri kullandı:

O gün kız kardeşimi korumak için Johnny’e vurdum. Daha önce sanıyorum eski kız arkadaşı Kate Moss’u da merdivenlerden aşağı ittiğini duymuştum. Ve o an bunu düşündüm ve Whitney’i korumak için karşılık verdim.

Heard, Kate Moss’a dair olduğunu iddia etti olayın bir anda aklına geldiğini ve aniden refleks gösterdiğini belirtti. Heard, Depp’in avukatının daha önce böyle bir olaydan hiç bahsetmediği ve hikayesini değiştirdiği yönündeki imasına, “Hikayemi asla değiştirmediğim” diye cevapladı.

"James Franco yüzümü gördü, inanamadı"

Heard, daha önce Avustralya’da yaşadıkları ve rehin tutulduğunu iddia ettiği olaya dair de açıklamalar yaptı. Depp’in avukatları Heard’ün kendi kendisine zarar verdiğini söylemesinin ardından Heard, “O akşamdan kalan yaralarım var. Kendine zarar veren Johnny, ben değilim” dedi.

Öte yandan Depp’in çalışanlarının olaya yönelik verdiği ifadelerde hiçbirinin Heard’ün yaralandığını görmediklerini söylemesine dairse oyuncu, “Depp’in arkadaşlarının ya da çalışanlarının neden bunu söylediğini açıklayamam. Ne zaman dışarı çıksam makyaj yaparım” dedi. Depp'in koruması Rick Wood kısa süre önce verdiği ifadede aktörün karısına vurduğunu hiç görmediğini söylemişti.

Heard ayrıca mahkemeye olayın yaşandığı günün ardından James Franco ile görüştüğünü ve Franco’nun yaralarını gördüğünü söyledi.

Yüzümü gördü ve ‘Aman Tanrım ne oldu sana?’ dedi.

Depp'in avukatları: Rolling Stones'un gitaristiyle çekilen fotoğraflar Heard'ün yalan söylediğini gösteriyor

Öte yandan avukatlar, Heard’ün Depp ve Rolling Stones’un gitaristi Keith Richards ile verdiği pozun yalan söylediğini kanıtladığını iddia etti. Page Six'in haberine göre avukatlar, Heard’ün kendisine şiddet uygulandığını iddia ettiği dönemde çekilen bu fotoğrafta herhangi bir yara izinin görünmediği söyledi.

Depp’in avukatının, “Bu fotoğrafta yüzünüzde kesinlikle herhangi bir yaranın olmadığını kabul ediyor musunuz?” sorusuna, “Dudağımın hafif şiş olduğu görülüyor” diye cevap verdi. 

 

Independent Türkçe, The Guardian, Page Six, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU