Johnny Depp’e yeni suçlama: “Amber Heard’ün çıplak sahnelerini engellemek istedi”

Heard’ün avukatlarının sunduğu kanıtlara göre Depp, eşinin kırmızı halıda açık giyinmesini de istemiyordu

ABD'li oyuncu Johnny Depp, Londra'daki Kraliyet Adalet Mahkemesi'nde (AFP)

Johnny Depp’in tabloid gazete The Sun’a iftira davası sürüyor. 57 yaşındaki aktörün, eski eşi Amber Heard’a şiddet uyguladığını ileri süren bir haberden dolayı açtığı davada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Mahkemeye sunulan belgelerde, Heard’ın rol aldığı seks sahnelerinin detaylarının evlilikleri sırasında Depp’ten gizlendiği ifade edildi. Eski eşini kıskandığını itiraf eden Depp, Londra’da görülen duruşmada, Heard’le ilgili çıplaklık fikrinden “rahatsızlık duyduğunu” söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Heard’ün avukatlarının sunduğu delillere göre iki yıllık evliliğin son dönemlerinde Depp, eşinin kırmızı halıda açık giyinmesini ve çıplak sahnelerin olduğu filmlerde yer almasını önlemek istedi.

Heard’ün asistanının ifadesinde, aktrisin günlük çalışma programının, eşinin kişisel asistan ekibiyle paylaşılmamasını istediği bildirildi. Aktrisin avukatlarına göre bu, Heard’ün oynaması gereken çıplak sahneler konusunda Depp’in tepkisinden çekindiğini gösteriyor.

Öte yandan Depp, yalnızca kendisine sorulduğunda profesyonel tavsiyelerde bulunduğunu savundu.

Heard, bir seks objesi gibi görülmekten rahatsızdı, daha iyi filmler yapmayı umuyordu, nesneleştirilmek istemiyordu ve artık çıplak sahneler istemiyordu.

Öte yandan kıskançlık yaptığını da kabul eden Depp, 34 yaşındaki Heard'ın aktör James Franco’yla tekrar çalışacağını öğrendiğinde rahatsız olduğunu itiraf etti.

Depp, “Bundan rahatsız oldum, evet, çünkü benimle paylaştığı düşüncelerle tutarsızdı” diye konuştu. 57 yaşındaki aktör, eski eşinin Franco’dan olumsuz şekilde bahsettiğini öne sürmüş ve şu iddiaları ortaya atmıştı:

Bana Franco hakkında çok çok olumsuz yorumlar yapmıştı. Franco’nun daha önce onu öpmeye çalıştığını, ona karşı cinsel hamleler yaptığını söylemişti. Onun bir sürüngen ve tecavüzcü olduğunu ifade etmişti.

Eşinin film sözleşmelerine müdahale edip etmediği sorulan Depp, eşinin rol seçimini etkileme girişimlerinin onu hedeflerine yönlendirmeyi amaçladığını ileri sürdü.

Tavsiye istedi, tavsiye verdim. Ne yazık ki, ya da neyse ki, aynı tür filmlerde oynamaya devam etti.

 

Independent Türkçe, The Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU