Bahçeli: Sosyal medya terörü bir güvenlik sorununa dönüştü

"Temennim TBMM'den yüreklere su serpen, bir düzenleme yapılması, Almanya ve Fransa'da olduğu üzere hukuki ve mali açıdan denetim altına alınması"

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “sosyal medya terörü” diye tanımladığı kavramın bir güvenlik sorununa dönüştüğünü söyledi. MHP lideri ”Temennim TBMM'den yüreklere su serpen, bir düzenleme yapılması, Almanya ve Fransa'da olduğu üzere hukuki ve mali açıdan denetim altına alınması” dedi.

Bahçeli, Sabah gazetesinden Şebnem Bursalı’ya gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da masasına giden sosyal medya düzenlemesiyle ilgili tasarı hakkında Bahçeli’nin yorumu şöyle oldu:

Sosyal medyanın hukuki bir çerçeveye oturtulmasıyla ilgili geniş bir uzlaşma havası var. Zira herkes muzdarip. Sosyal medya terörü bir güvenlik sorununa dönüştü. Temennim TBMM'den yüreklere su serpen, bir düzenleme yapılması, Almanya ve Fransa'da olduğu üzere hukuki ve mali açıdan denetim altına alınması.

MHP lideri, erken seçim iddiaları hakkında da şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'nin seçime ihtiyacı yok. CHP-İP-HDP ve diğer zillet ortakları seçimi gündemde tutarak suyu bulandırmanın, havayı kirletmenin derdinde. Seçim 2023 haziranında yapılacak. CHP boşa sallayıp dolu tutmanın merakında. Günü geldiğinde sandıktan çıkamayacaklarını görecekler. Biraz sabretmeliler. Tarihimizin hiçbir döneminde zillet millete üstünlük kuramadı.

 

Sabah, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU