Tony Stark, Marvel Sinematik Evreni'ne beklenenden erken geri dönebilir

Marvel'ın, Örümcek Adam ile birlikte Tony Stark'a dair ilginç fikirlerinin olduğu aktarıldı

Tony Stark karakterinin evrene nasıl döneceğine yönelik farklı teoriler de daha önce öne sürülmüştü (Marvel)

Avengers: Endgame’in sonunda her ne kadar Tony Stark nihai bir fedakarlık yapsa ve evreni kurtarsa da, film neredeyse kararır kararmaz, karakterin tekrar nasıl geri dönebileceğine dair teoriler üretilmeye başlamıştı bile.

We Got This Covered'ın haberine göre, on yıldan uzun bir süredir Marvel Sinematik Evreni’nin yüzü olan Robert Downey Jr.’ın neredeyse yeri doldurulamaz ve ölüm hiçbir zaman çizgi roman genre’ının üstesinden gelemeyeceği bir zorluk olmamıştı.

Ünlü aktör Black Widow’da küçük bir rolde yer almıştı. Ancak bu film, Endgame’in öncesini konu aldığı için evrenin gerçek zamanında akan olaylar üzerinde herhangi bir etkisi yoktu.

Marvel, Disney Plus’ta yayımlanacak Ironheart dizisi de dahil aktörün başka projelerde yer almasını istediğini ancak Downey Jr.'ın finansal taleplerinin engel teşkil ettiğini belirtmişti. Aktör daha sonra tavrını Dolittle ile birlikte değiştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel’ın kısa süre önce Tony Stark’ın sesini yapay zeka arayüzüyle Spider-Man’ın kostümüne ekleme fikrini düşündüğü aktarıldı.

Aynı kaynakların daha önce Disney Plus için She-Hulk ve Ms.Marvel gibi yapımların da devam ettiğini ve Taskmaster’ın Black Widow’un ana kötü karakteri olacağını doğruladığı aktarıldı.

Tony’nin şu anki senaryoda en azından yapay zeka olarak yer aldığı ve stüdyonun bu fikri Robert Downey Jr. ile konuştuğu belirtildi.

Peter Parker ve Tony Stark karakterleri arasında güçlü bir bağ olduğu ve bu karakterleri canlandıran Tom Holland ve Robert Downey Jr.’ın da birbirleriyle hayli iyi anlaştığı belirtildi.

Tony Stark’ın gölgesi Örümcek Adam: Evden Uzakta’nın (Spider-Man: Far From Home) üstüne düşmüştü ve ölümün dahi Stark’ın çırağına yeni teknolojiyi hediye olarak vermesini engelleyememesi evrenin mantığıyla uyumlu görünüyor.

Nispeten kibirli tavırlarıyla ün salmış karakterin yapay zeka olarak da olsa geri dönme fikrine karşı çıkamayacağından bahsetmeye bile gerek yok. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU