Deniz Bulutsuz’un avukatı, Ozan Güven için tutuklama isteyecek

Başvuru dilekçesinde Ozan Güven’in delil karartabileceği ifade edilecek

Fotoğraf: AA

Oyuncu Ozan Güven’den şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulunan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, bir kez daha mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor. Bulutsuz’un avukatı, Güven’in tutuklanması için dilekçe vereceklerini açıkladı.

Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Güven hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ozan Güven, avukatı aracılığıyla uzaklaştırma kararına itiraz etti. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan itiraz dilekçesinde iddiaların tümünün gerçeğe aykırı olduğu, asıl şiddete maruz kalan tarafın Ozan Güven olduğu öne sürüldü.

Deniz Bulutsuz’un avukatı, tutuklama talebiyle yeniden mahkemeye başvurmaya hazırlandıklarını şu ifadelerle açıkladı:

Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz.

Kamera kayıtları silinmiş

Bu arada yaşanan darp olayını araştıran savcılığın atadığı bilirkişi, Ozan Güven'in evindeki olayın gerçekleştiği saatlerdeki kamera görüntülerinin silinmiş olduğunu belirledi.

Bilirkişi tarafından kamera görüntülerinin kaydedildiği harddiskte yapılan inceleme sonrası hazırlanan raporda şöyle denildi:

12 ve 13 Haziran tarihlerinde cihazın teslim alındığı 19 Haziran'a kadar DVR cihazının üzerinden üçer günlük sürede 2 döngü yaptığı, yani ilgili günlere ait verilerin silinerek üzerine 2 kez daha veri yazıldığı, bu nedenle de soruşturma konusu güvenlik kamerası kayıtlarına ulaşılamadığı…

 

Hürriyet, Sözcü

DAHA FAZLA HABER OKU