Tenisin bir numarası Djokovic, basketbol yeteneğiyle LeBron James'in beğenisini kazandı

Sırp tenisçi sosyal medya hesabından video paylaştı

Djokovic, Bryant'ın ölümünün ardından göz yaşlarını tutamamıştı (AFP)

Dünyaca ünlü Sırp raket Novak Djokovic, kendisini kortlarda ve ekran başında izleyen pek çok kişiyi başarılarıyla yıllardır büyülüyor. Tenisin bir numaralı ismi şimdi de basketbol yeteneğiyle NBA efsanesi LeBron James’i etkilemeyi başardı.

Profesyonel tenis turnuvaları yeni koronavirüs nedeniyle askıya alınsa da Djokovic Balkanlarda düzenlemeyi planladığı gösteri turnuvasının hazırlıklarıyla meşgul. 

Djokovic çalışmalarının sürdürdüğü sırada birkaç basketbol hareketi denediğinin görüldüğü videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Twitter hesabından videoyu James’i de etiketleyerek paylaşan 33 yaşındaki Djokovic’in, orta mesafeli şutunu potaya göndermeden önce top sürdüğü görülüyor.

Djokovic, sosyal medyada viral hale gelen paylaşımında LeBron James ile bire bir maça hazır olduğunu söyledi.

 

 

Ünlü Sırp tenisçi, 18 kez All-Star olan Kobe Bryant’ın helikopter kazasında ölmesinin ardından verdiği röportajda Bryant’ın harika bir akıl hocası ve arkadaş olduğunu söylemişti. 

Öte yandan Kral lakabıyla bilinen NBA yıldızı James, cevap vermekte gecikmedi. James, Djokovic’e şutu harika bitirdiğini düşündüğünü söyledi. 

 

 

ATP, Kovid-19 pandemisi nedeniyle turnuvayı 31 Temmuz’a kadar ertelediğini açıklamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hamburg, Bastad, New Port, Los Cabos, Gstaad, Umag, Atlanta ve Kitzbühel turnuvalarının planlanan zamanda düzenlenemeyeceği belirtilmişti. 

ATP Yönetim Kurulu Başkanı, “Kovid-19 pandemisine dair süregelen belirsizlik nedeniyle turnuvanın askıya alınma süresini uzatma kararını duyurduğumuz için üzgünüz” ifadelerini kullanmıştı. 

“Tıpkı dünyanın pek çok yerindeki tenis severler, oyuncular ve turnuvalara ev sahipliği yapanlar gibi turnuvanın bu şekilde etkilemeye devam etmesi konusundaki hayal kırıklığını paylaşıyoruz.”

Turnuvalara 1 Ağustos’tan itibaren devam edilmesi planıyor. Öte yandan pandeminin durumuna göre yeni açıklamaların veya düzenlemelerin yapılabileceği belirtildi.

 

Jakarta Post, ATP

DAHA FAZLA HABER OKU