First Lady Melania Trump, eşinin fotoğrafçılara gülümsemesi isteğine yüz buruşturarak karşılık verdi

Melania Trump'ın ABD Başkanı'nın tepki çeken ziyareti sırasındaki yüz ifadesi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti

ABD Başkanı Donald Trump tepki çeken kilise ziyareti sırasında eşi First Lady Melania Trump'tan fotoğrafçılara gülümsemesini istedi.

Ancak First Lady'nin St. Johns Kilisesi önündeki fotoğraf çekimi sırasında önce zoraki bir şekilde gülümsemeye çalıştığı ardından da gergince yüzünü buruşturduğu görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Trump, siyahi George Floyd'un polis tarafından öldürülmesi sonrası pazartesi günü Beyaz Saray yakınlarındaki Katolik Kilisesi'ne yürüyerek gitmişti.

Trump'ın rahatça geçmesi için Beyaz Saray önündeki eylemcilere polis gözyaşartıcı gazla müdahale etmişti.

Melania Trump'ın gergin surat ifadesi sosyal medya kullancılarının da büyük ilgisini çekti.

Bir Twitter kullanıcısı "Umarım o iyidir. Şiddet gören bir eş gibi mutsuz ve gergin gözüküyor" dedi.

First Lady daha önce de Trump'ın 2017'deki yemin töreni sırasında Başkan'la konuştuktan hemen sonra gülümsemesini sonlandırmış ve üzüntülü bir ifade takınmıştı.

Melania Trump'ın daha önce kameralar önünde eşinin ele ele tutuşma önerilerini birçok kez reddetmesi evliliklerinin sağlığı konusunda şüphe uyandırmıştı.

Trump ile eski model eşinin ilişkisi Trump'a yönelik en az iki evlilik dışı ilişki suçlamasıyla da sarsılmıştı.

17 dakika boyunca fotoğraf çektirdi

Trump'ın eski Papa 2. Jean Paul'ün anısına adanan kiliseyi eylemler sürerken ziyaret etmesi, elinde İncil'le poz vermesi ayrıca ziyaret sırasında öldürülen George Floyd'dan hiç bahsetmemesi büyük tepki çekmişti.

Piskopos Mariann Edgar Budde, CNN’e yaptığı açıklamada, "Açık olayım; Başkan İncil’i kullandı. Yahudi-Hıristiyan geleneğinin en kutsal metni, ayrıca benim piskoposluğumun kiliselerinden birini, iznim olmadan İsa'nın öğretilerine ve kiliselerimizin temelini oluşturan her şeye karşıt bir mesaj için zemin olarak kullandı" şeklinde konuşmuştu.

Budde yoldaki göstericilerin polisin sert müdahalesi ile dağıtılmasına da çok öfkelendiğini söyleyerek, 'çileden çıktım' ifadesini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU