John Malkovich: Kadının biri evime girip bana kanıyla yazılmış bir senaryo verdi

Oyuncu ayrıca John Malkovich Olmak yerine neden Tom Cruise Olmak'ın çekilmediğini asla anlamadığını söyledi

John Malkovich bir keresinde bir kadının, evine izinsiz girerek kanıyla  yazılmış gibi görünen bir film senaryosunu kendisine verdiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Steve Carell komedisi Space Force'la bu hafta ilk kez Netflix ekranlarına gelecek Con Air oyuncusu, bu olayın ne zaman gerçekleştiğini açıklamadı ama yaşandığını doğruladı.

NME'ye konuşan Malkovich, “Fransa'da bahçemdeydim ve bana tamamı kırmızı mürekkeple yazılmış olabilecek bir senaryo verdi" dedi.

Daha çok… karalanmış gibiydi, belki de çok keskin bir örgü şişiyle?

Malkovich senaryonun ünlü bir Amerikalı aktörü öldüren bir kadın hakkında olduğunu ne var ki “gerçekten de çok iyi olmadığını” söyledi.

Oyuncu, "Bir kısmını okudum" dedi.

Hikayeyi anlayacak kadar okudum ama gerçekten okuyup bitirmek isteyeceğim bir hikaye gibi görünmüyordu. O sırada hayli korkutucuydu.

Malkovich röportajda ayrıca 1999 yapımı filmi John Malkovich Olmak (Being John Malkovic) karşısında başlangıçta şaşkına döndüğünü açıkladı. Charlie Kaufman tarafından yazılan film Malkovich'in beynine açılan bir geçit keşfeden bir adam etrafında dönüyor.

O günleri anan Malkovich, "Neden 'Tom Cruise Olmak' değil diye sordum" dedi.

Charlie bana son derece açık bir şekilde değiştirmek istemediğini ve (Spike Jonze'un) yöneteceğini söyledi. Bu yüzden tamam dedim. Dürüst olmak gerekirse, gerçekten çekileceğini hiç düşünmemiştim.

Yapım aşamasına geçmeden kaldığı o yılları hatırlıyorum. Ne zaman bir basın işi ya da başka bir şey için Hollywood'a gitsem, bir otel lobisinde ya da bir restoranda ya da eski bir lamba mağazasında da olsam biri bana gelip 'Hey, neden John Malkovich Olmak'ı çekmiyorsun?' diye sorardı. Sonunda yaptık ve dürüst olmak gerekirse bunun bir parçası olmaktan mutluluk duydum.

Netflix'te bugün (29 Mayıs) yayımlanacak Space Force'ta Malkovich, ABD Silahlı Kuvvetleri'nin ilk galaksiler arası bölümünü başlatmakla görevli bir takımın üyelerinden birini canlandırıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU