Leopara yem olmaktan kendisini içeri çeken arkadaşı sayesinde son anda kurtuldu

Hindistan’da leopar tarafından kovalanan iki arkadaş bir tankerin içine sığındı. Adamlardan biri ayağını yakalayan leopardan arkadaşının kendisini çekmesiyle son anda kurtuldu

Zengin bir yaban hayatına sahip olan Hindistan kalabalık nüfusunun da etkisiyle insan ve vahşi hayvan karşılaşmalarına sıklıkla tanık oluyor.

Hindistan’ın Telangana eyeletindeki Haydarabad kentinde yerleşim yerine inen bir leoparın iki kişiyi kovaladığı anlar ve sonrasında yaşananlar kameralara takıldı.

Leoparın peşinden koştuğu adamlardan biri park halindeki tankerin açık kapısından içeri girdi.

Diğer kişi önce  bir dükkana girmeye çalıştı ancak kapısının kilitli olması üzerine arkadaşının bulunduğu tankere yönelerek içeri girmeye çalıştığı sırada ona yetişen leopar ayağını yakaladı.

Adam arkadaşının kendisini içeri çekmesi sayesinde ayağını leoparın ağzından kurtardı.

Yakalanması için arama başlatıldı

Adamlar tırın kapısını kapatarak tamamen tehlikeden kurtulurken leopar peşinden gelen köpeklerle bir süre mücadele ettikten sonra uzaklaştı

Leoparın varlığından dolayı panikleyen semt sakinlerinin haber vermesiyle güvenlik güçlerince başlatılan aramada drone ve köpeklerden de faydalanıldı.

Panikleyen semt sakinleri yetkililere haber verdi. Leoparı yakalamak için bölgede operasyon başlatıldı. Drone ve köpeklerle yapılan aramanın devam ettiği öğrenildi.

 

İHA

DAHA FAZLA HABER OKU