Erzurumsporlu futbolcudan TFF'ye Kovid-19 sitemi: Söylenecek çok şey var ama susuyorum

4'ü futbolcu olmak üzere 11 kişinin koronavirüse yakalandığı Erzurumspor'da oyuncular TFF'ye sitem etti. Emrah Başsan, "Şuan platform delikanlılığı yapmak istemiyorum. Herkes umarım verdiği kararlarla mutlu olur" dedi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da 4'ü futbolcu, 1 teknik heyet, 1 A takım personeli ve 5 kulüp çalışanı olmak üzere toplam 11 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından mavi-beyazlı ekibin oyuncuları, ligleri oynatma kararı alan TFF'ye sosyal medya hesaplarından sitem etti.

Kulüp tesislerinin karantinaya alınmasının ardından Instagram hesabından canlı yayın yapan orta saha oyuncusu Emrah Başsan, şu ifadeleri kullandı:

Şu an kulüpte karantinaya girdik. Umarım en kısa sürede bu durumu atlatırız. Allah bize sabır ve şifa versin. Aslında çok şey söylemek istiyorum ama şuan platform delikanlılığı yapmak istemiyorum. Herkes umarım aldığı kararlarla mutlu olur. Umarım her şeyin hayırlısı olur.

Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal’da Twitter hesabından yaşananlara tepki göstererek, "Burası bir hastane değil. Bir futbol kulübü. Yazık. Gerçekten çok yazık. Sözün bittiği yerdeyiz" mesajı yayınladı.

 

 

Futbolcular ise tepkilerini şöyle gösterdi:

Hasan Ayaroğlu:

 

 

Mehmet Murat Uçar 

 

 

Ömer Şişmanoğlu 

 

 

Yusuf Acer 

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erzurumspor'da Kovid-19 tespit edilen 11 kişinin Erzurum’daki Pandemi hastanelerinde karantinaya alındığı, tedbir amaçlı hastaneye sevk edilen 12 kişinin ise yapılan testlerin negatif çıktığı aktarıldı.

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU