Evimiz Hollywood’da dizisinin Dylan’ı Luke Perry hayatını kaybetti 

1990'lara ve 2000'lerin ilk yıllarına damgasını vuran dizinin ABD'li oyuncusu 52 yaşında hayata gözlerini yumdu. Perry'nin ölümünün ardından arkadaşları ve sevenleri sosyal medyayı mesaj yağmuruna tuttu

Luke Perry'nin ölüm haberini menajeri Arnold Robinson duyurdu. Robinson, oyuncu yaşamını yitirdiğinde hastanede çocukları Jack ve Sophie, nişanlısı Wendy Madison Bauer, eski eşi Minnie Sharp, annesi Ann Bennett, üvey babası Steve Bennett ve kardeşleri Tom Perry ile Amy Coder'in bulunduğunu söyledi.

Menajer Robinson, oyuncunun hastanede yattığı süre boyunca dünyanın dört bir yanından gönderilen destek mesajları için de teşekkür etti.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

52 yaşındaki Perry'nin ölümünün ardından arkadaşları ve sevenleri sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Bu isimler arasında Evimiz Hollywood'da dizisinde birlikte rol aldığı Ian Ziering'in yanı sıra Leonardo DiCaprio, Molly Ringwald ve Mayim Bilaik de yer aldı. 

Ian Ziering, son 30 yılda paylaştıkları mutlu anılara vurgu yaparken, Perry'nin kendisinden önce yaşamını yitiren muhteşem kişilerle bir arada olduğunu umduğunu belirtti. Leonardo DiCaprio ise çok yetenekli bir oyuncu olduğunu belirttiği Perry'le birlikte rol almaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Molly Ringwald ve Mayim Bialik de Luke Perry'i çok özleyeceklerini belirtip, oyuncunun huzur içinde uyumasını diledi.  Dualarının Luke Perry ile olduğunu kaydeden oyuncu arkadaşları, Perry'nin ailesine ve sevenlerine taziye dileklerini iletti.      
 


Luke Perry, geçtiğimiz Çarşamba günü Los Angeles'taki evinde geçirdiği felç nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Perry, doktorlar tarafından yapay komaya sokularak uyutulmuştu.

Oyuncu 2015 senesinde bağırsaklarında kötü hutlu tümör bulunması nedeniyle operasyon geçirmişti.

Beverly Hills 90210 dizisinin yeni bölümlerinin bu yaz çekilmesi ve eski oyuncu kadrosunun çoğunun yeni yapımda yer alması planlanıyordu. 
 


Birçok yapımda yer alan oyuncunun rol aldığı son dizi "Riverdale" olmuştu. Perry, 2010 ABD yapımı The Final Strom, Redemption Road, Good Intensions, the Griddle House gibi pek çok filmde de oynamıştı.

Perry'nin Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği ve bu yaz vizyona girmesi beklenen "Once Upon a Time in Hollywood" filminde de rolü bulunuyordu.


 

DAHA FAZLA HABER OKU